Home / Politic / Bichineț a preluat oficial conducerea Organizației Județene a PMP

Bichineț a preluat oficial conducerea Organizației Județene a PMP

Fostul vicepreședinte PNL al Consiliului Județean Vaslui, Corneliu Bichineț, a preluat conducerea Organizației Județene Vaslui a PMP la scurt timp după înscrierea în formațiunea lui Băsescu, el fiind și cel care va deschide lista de candidați a formațiunii pentru Camera Deputaților.

Conducerea Organizației Județene Vaslui a PMP a fost preluată, oficial, de către fostul liberal Corneliu Bichineț, la foarte scurt timp de la înscrierea sa în partid și după demisia fostului lider Daniel Onofrei. Mai mult decât atât, Bichineț a anunțat că va deschide lista de candidați a partidului pentru Camera Deputaților și că deja primii 50 de membri PNL din Organizația Orășenească Negrești s-au înscris în PMP.

În calitate de președinte al organizației județene, voi deschide lista de candidați a partidului pentru Camera Deputaților, iar la Senat, pe prima poziție, va fi un cetățean al județului Vaslui, cu notorietate, serios și dispus să facă bine semenilor. Am o perioadă de grație de două săptămâni de la conducerea centrală a partidului pentru a întocmi și definitiva listele de candidați pentru cele două camere ale parlamentului pentru a ne putea prezenta corespunzător în alegeri”, a declarat președintele PMP Vaslui, Corneliu Bichineț.

Noul lider al PMP Vaslui mai afirmă că a fost contactat de o serie de actuali și foști aleși locali, inclusiv primari, care și-ar fi exprimat intenția de a se înscrie în partid. ”Am preluat o formațiune abia închegată, care la alegerile locale a obținut 4,9% din opțiunile electoratului, și pe care, în timp, mă voi strădui să o aduc pe primele locuri în țară. La alegerile parlamentare, o să stric calculele celor care se și vedeau dormind în Parlament”, a mai spus Bichineț.

Fost lider al PNL Vaslui până în 2010, atunci când a fost eliberat din funcție de Vadim Tudor, Corneliu Bichineț a intrat în PNL în primăvara lui 2012, înainte de alegerile locale. După ce a câștigat un nou mandat de vicepreședinte al CJ Vaslui cu fosta USL, Bichineț și-a anunțat demisia din PNL săptămâna trecută, atunci când s-a înscris în PMP.

About Mihai Vasile

x

Check Also

PSD, învins pentru a doua oară consecutiv în județ de PNL. Înfrângerile cele mai usturătoare au fost în Vaslui și Bârlad

PSD a pierdut alegerile în ...

Replici acide, pe marginea proiectului „Bârlad Fest”, respins pentru a doua oară în Consiliul Local

Se ascute lupta electorală! „Bârlad ...

Iohannis a câștigat cu sub un procent în fața Vioricăi Dăncilă în județul nostru. Diferența au făcut-o municipiile

Actualul președinte al României, Klaus ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: