Home » Sport » Handbaliștii juniori de la LPS Vaslui au debutat cu victorii în noul sezon

Handbaliștii juniori de la LPS Vaslui au debutat cu victorii în noul sezon

Juniorii de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui care evoluează în campionatele naționale de handbal au reușit să învingă în prima etapă.

Juniorii I au învins cu 38 – 31 pe LPS Iași, pe teren propriu. Meciul a fost aprig disputat în prima repriză, pe care vasluienii au câștigat-o cu avantaj minim, scor 17 – 16. În partea secundă aceștia însă au preluat cârma jocului, pe care l-au câștigat la o diferență confortabilă de șapte puncte. Elevii pregătiți de profesorul Liviu Gheorghiu ocupă locul trei în clasament și sunt depășiți de omologii de la LPS Suceava și LPS Piatra Neamț care au un golaveraj mai bun.

lps vaslui - juniori II-2Juniorii II, medaliați anul trecut cu bronz au învins în deplasare la LPS Brăila, scor 27 – 23. Vasluienii pregătiți de profesorul Laurențiu Cozma au controlat la discreție partida, iar la pauză conduceau cu 16 – 11. Vasluienii sunt lideri în Seria B, după ce în celelalte două partide au fost înregistrate remize.

Satisfacții au oferit și juniorii III, pregătiți de Liviu Gugleș, care au avut un meci de antrenament cu LPS Botoșani, câștigat cu 30 – 10. La finalul primei reprize vasluienii conduceau deja la 12 lungimi, scor 16 – 4. Golaverajul foarte bun a făcut ca LPS Vaslui să ocupe după disputarea primei etape primul loc în Seria A.

ACS Campionii Vaslui, pregătită de profesorul Gheorghe Mogâldea, a pierdut însă în deplasarea de la LPS Piatra Neamț, scor 22 – 33. Negreștenii ocupă locul șase, iar adversarii lor ocupă locul doi grație golaverajului foarte bun. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: