Home » Sport » HC Vaslui obține cu CSM Făgăraș a treia victorie consecutivă

HC Vaslui obține cu CSM Făgăraș a treia victorie consecutivă

Handbal Club Vaslui a învins în deplasarea de la CSM Făgăraș, scor 22 – 18, rezultat în urma căruia a acumulat nouă puncte și ocupă locul cinci în clasament. Vasluienii sunt la egalitate de puncte cu AHC Potaissa Turda și HC Dobrogea Sud Constanța. Datorită înfrângerii suferite în prima etapă elevii lui Sandu Iacob au în continuare un golaveraj negativ.

Ultima clasată, nou promovată în Liga Națională, a oferit o replică bună vasluienilor și a condus în debutul partidei la cinci lungimi, scor 7 – 2, respectiv 8 – 3. Jocul bun al vasluienilor a făcut ca avantajul gazdelor să scadă la două puncte, scor 10 – 8. HC Vaslui a egalat la 12 în minutul 40, iar apoi a intrat la cârma partidei. Cu doar câteva minute înainte de finalul partidei, vasluienii conduceau cu 20 – 18. Au risipit însă emoțiile după ce au reușit să mai puncteze de două ori fără a mai primi gol.

Au marcat pentru HC Vaslui Gabriel Bujor (6), Călin Hagiu și Andrei Popescu (4), Marian Barac (3), Claudiu Dediu și Mihai Bujor (2), Mihai Bușecan (1). Vasluienii au avut cinci eliminări, Valentin Anton (2), Claudiu Dediu, Călin Hagiu și Marian Barac (1).

Principala gură de tun a brașovenilor a fost Eugen Frățilă (4), urmat de Ovidiu Pasere și Lucian Arsene (3). Au mai marcat pentru CSM Făgăraș Răzvan Mateoniu, Darius Apolzan, Marian Filip (2), Mircea Alisie, Alexandru Dedu (1). Tot de cinci eliminări au avut parte și gazdele: Mihai Blaga, Eugen Frățilă, Răzvan Mateoniu, Ovidiu Pasere și Alexandru Dedu. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: