Home » Justitie » Jandarmii bârlădeni veghează

Jandarmii bârlădeni veghează

Jandarmii din cadrul Detașamentului 3 Bârlad au avut ca priorități asigurarea unui climat pașnic de ordine publică în zona instituțiilor de învățământ și menținerea ordinii publice împreună cu poliția, atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Acționând în sistem integrat, jandarmii bârlădeni au intervenit la 23 de apeluri 112.

Săptămâna trecută au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.400, lei în urma încălcărilor normelor de conviețuire socială și a comiterii infracțiunii de furt. Pe 18 septembrie, o patrulă de jandarmi i-a depistat pe T.T și B.I din municipiul Bârlad, care au sustras bunuri dintr-un autoturism. Celor două persoane li s-au întocmit actele de sesizare cu privire la infracțiunea de furt.

Jandarmeria Română, prin structurile sale specializate, apără, prin mijloacele și metodele prevăzute de lege, viața, integritatea corporală și libertatea persoanei, proprietatea publică și privată, interesele legitime ale cetățenilor, ale comunității și ale statului”, ne-a declarat maior Bogdan Râmboi, comandantul Detașamentului 3 Jandarmi Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: