Home » Administratie » Toate biletele și abonamentele la Festivalul de Umor ”C. Tănase”, epuizate cu două săptămâni înainte de eveniment

Toate biletele și abonamentele la Festivalul de Umor ”C. Tănase”, epuizate cu două săptămâni înainte de eveniment

Toate biletele și abonamentele pentru cele 12 spectacole ale Festivalului de Umor ”Constantin Tănase” au fost epuizate de organizatori în doar câteva zile, cu două săptămâni înainte de manifestația teatrală, cele mai căutate recitaluri fiind ale actorilor Florin Piersic senior, Horațiu Mălăele și Dan Puric.

Bienala de Umor ”C. Tănase”, una dintre cele mai mari manifestații teatrale de gen din țară, se va juca, la această ediție, cu ușile închise. Organizatorul evenimentului, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Vaslui, a epuizat, în premieră, toate abonamentele și biletele la cele 12 spectacole puse lucian onciu, directorul CJCPCT Vaslui (3)în scenă la Casa de Cultură Vaslui, în doar câteva zile de când au fost puse în vânzare. Astfel, cu două săptămâni înainte de debutul celei de-a XXIV-a ediții a festivalului, iubitorii de teatru nu mai au posibilitatea să-și rezerve vreun loc în sala de spectacole cu o capacitate de aproape 600 de locuri.

Este un motiv de mare satisfacție pentru noi că cele 370 de abonamente, care oferă spectatorilor posibilitatea de a viziona toate cele 12 spectacole, s-au epuizat încă din prima zi de când au fost puse în vânzare, la fel cum s-a întâmplat, în următoarele două zile, și cu biletele. Noi credem că este rezultatul ultimelor două ediții de festival, când și atunci s-au epuizat toate biletele și abonamentele, însă nu atât de repede, iar cei care nu au prins locuri în sala de spectacole au fost mult mai precauți”, a declarat directorul CJCPCT, Lucian Onciu.

Cele mai căutate spectacole au fost recitalurile actorilor Florin Piersic senior, Horațiu Mălăele și Dan Puric. Festivalul ”Constantin Tănase” se va desfășura în perioada 2-8 octombrie și, pe lângă cele 12 spectacole, va cuprinde două concursuri de interpretare teatrală, pentru actori amatori și profesioniști. De asemenea, evenimentul va avea și un salon internațional de caricatură, precum și un concurs de literatură satirico-umoristică. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: