Home » Justitie » Bărbat de 60 de ani, arestat după ce a și-a bătut concubina în mod repetat, încălcând un ordin de protecție

Bărbat de 60 de ani, arestat după ce a și-a bătut concubina în mod repetat, încălcând un ordin de protecție

Un bărbat de 60 de ani, din Dragomirești, a ajuns după gratii, în urma încălcării, în mod repetat, a unui ordin de protecție pe care îl obținuse fosta concubină, mandatul de arestare preventivă fiind emis de Judecătoria Vaslui după ce femeia a luat bătaie de la cel care-i fusese partener de viață.

Actele de violență se țin lanț în județul nostru. Ultima ”ispravă” în această direcție aparține unui bărbat de 60 de ani, din Dragomirești, care și-a bătut în mod repetat concubina. De fapt acesta a și fost motivul pentru care femeia, cu șapte ani mai în vârstă, a solicitat și obținut, în august, ordin de protecție de la Judecătoria Vaslui. Nici măcar restricția impusă de instanță nu l-a ținut departe de fosta sa parteneră de viață. Romel Brădățeanu a încălcat ordinul de protecție de nu mai puțin de trei ori într-o singură lună. Mai mult decât atât, în urma unei bătăi primite de la fostul concubin, femeia a ajuns la spital și a avut nevoie de 17-18 zile de îngrijiri medicale.

Întrucât autorul a încălcat de trei ordinul de protecție, odată recurgând și la acte de violență, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, făcându-se propunerea de arestare preventivă”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Ajuns în fața instanței, Romel Brădățeanu a fost arestat preventiv de Judecătoria Vaslui pentru o perioadă de 30 de zile. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor