Home » Justitie » Documente false, depistate la controlul de frontieră

Documente false, depistate la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră hușeni l-au identificat luni pe cetățeanul român Andrei V, în vârstă de 26 de ani, care a prezentat la controlul de frontieră documente false. Bărbatul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru a ieși din țară, la volanul unui autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului de inspecție tehnică periodică și a certificatului de inspecție tehnică periodică pentru autoturism, lucrătorii vamali au procedat la efectuarea de verificări suplimentare. Au constatat că documentele nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, acestea fiind false.

În legătură cu cele constatate, Andrei V. a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză la începutul anului curent, din municipiul Hunedoara, de la un cetățean român, ocazie cu care a primit și documentele prezentate la controlul de frontieră și că nu are cunoștință că acestea sunt false ori falsificate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: