Home » Sport » „Hușana Cup” 2016, sărbătoare pentru echipele gazdă

„Hușana Cup” 2016, sărbătoare pentru echipele gazdă

Organizarea celei de-a doua ediții a turneului de fotbal „Hușana Cup” a fost de bun augur pentru echipele gazdă care au cucerit marele trofeu. Pajura Huși a câștigat competiția copiilor născuți în 2005, iar AS Hușana a învins cu grupa 2002.

pajura husiCompetiția a început pe 9 septembrie cu duelurile puștilor născuți în 2005, iar Pajura Huși 1 a câștigat titlul de campioană după ce a reușit să obțină două victorii și o remiză. A învins Olimpia Râmnicu Sărat cu 2 – 1 și Pajura Huși 2 cu 6 – 1. În celălalt meci a obținut o remiză, scor 0 – 0, cu LPS Vaslui. LPS Vaslui s-a clasat pe locul doi după ce a învins CSM Focșani cu 3 – 0 și a obținut alte două remize fără gol marcat cu Pajura Huși 2 și Olimpia Râmnicu Sărat. Olimpia Râmnicu Sărat a fost a treia echipă de pe podium după ce a învins Pajura 2 cu 2 – 0 și a remizat cu CSM Focșani, scor 1 – 1.

A venit apoi rândul fotbaliștilor născuți în 2002 să lupte pentru o poziție cât mai bună în clasament. AS Hușana a fost desemnată campioană după ce a învins în toate partidele. A obținut victorii clare, scor 6 – 0 cu LPS Iași, 4 – 0 cu Poli Iași, 2 – 0 cu EDU Sporting Iași, 3 – 0 cu CS Atletico Vaslui (Sporting Juniorul) și 1 – 0 cu LPS Vaslui. CS Atletico Vaslui (Sporting Juniorul) s-a clasat pe doi după ce a învins EDU Sporting Iași cu 7 – 0, LPS Iași cu 6 – 1, Poli Iași cu 10-2 și LPS Vaslui cu 2 – 0. Locul trei a revenit formației LPS Vaslui care a obținut două victorii, scor 6 – 0 cu Poli Iași și 1 – 0 cu EDU Sporting Iași cu 1 – 0. A mai remizat cu LPS Iași, scor 1 – 1. EDU Sporting a fost remarcata județului Iași, după ce a învins Poli Iași cu 2 – 0 și a remizat, scor 1 – 1 cu LPS Iași. LPS Iași a reușit să evite ultima poziție grație victoriei în fața lui Poli Iași, scor 3 – 0. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: