Home » Sport » Luptătorii de la Myiagi Dojo Bârlad au lovit din nou!

Luptătorii de la Myiagi Dojo Bârlad au lovit din nou!

de Răzvan CĂLIN

11 medalii au câștigat sportivii bârlădeni la Cupa Romîniei la Kempo.

La sfârșitul săptămânii trecute, 11 luptători de la Clubul de Arte Marțiale ”Myagi Dojo” Bârlad au avut o evoluție excelentă la Cupa României la Full Kempo și Semi-Kempo. Competiția a fost găzduită de Sala ”Apollo” din București și a fost organizată de Federația Română de Kempo.

Cei 11 luptători de la ”Myiagi Dojo” Bârlad au câștigat fiecare câte o medalie: Rareș Mîrzac, Toma Mîrzac și Teodora Oprea au luat aurul; Radu Pascu și Elena Jidănașu au luat fiecare câte o medalie de argint; iar bronzul a revenit sportivilor Teodor Chiper, Sebastian Bîclea, Marian Pelin, Andrei Pasat, Diana Bîclea și Maria Pavel.

”Competiția a fost extrem de disputată, cu sute de sportivi din întreaga țară. Nivelul tehnic al adversarilor noștri a fost extrem de ridicat. Mulți dintre ei sunt luptători de kick-boxing. Însă, sportivii noștri au reușit în cele din urmă să aibă o evoluție cât se poate de bună și de onorantă. Este o nouă dovadă a valorii luptătorilor noștri. Și vreau să le mulțumesc și să îi felicit încă odată pe toți luptării noștri, precum și pe părinții lor care au fost în permanență alături de noi”, ne-a declarat sensei Gabriel Manta, președintele ”Myiagi Dojo” Bârlad.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: