Home » Sport » RC Bârlad a luat bronzul la Campionatul Național de rugby în 7

RC Bârlad a luat bronzul la Campionatul Național de rugby în 7

Rugby Club Bârlad a terminat pe locul trei competiția destinata echipelor din Divizia Națională de Seniori. A obținut 10 puncte (55-36) după disputarea ultimei etape și a acumulat 59 după disputarea celor cinci turnee.

Ultima etapa a Campionatului Național de rugby în 7 s-a disputat chiar acasă la echipa campioana, la Galați. RC Bârlad a fost plasata în grupa A și s-a duelat cu CSU AV Arad și RCM Galați. Bârlădenii i-au învins cu 33 – 14 pe aradeni și au pus mari probleme campionilor, dar au pierdut cu 10 – 12. Rezultatele obținute au făcut ca aceștia sa dispute un duel cu Știința Petroșani. Bârlădenii au învins în partida locurilor 3 – 4 cu 12 – 10.

RCM Galați a reușit să cucerească aurul, iar locul doi a revenit celor de la CS Năvodari. Finala dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, scor 12 – 12, iar gălățenii au obținut prima poziție datorită punctelor mai multe acumulate. Gălățenii au obținut datorită câștigării ultimei etape 14 puncte (45 – 22) și au acumulat în total 65 de puncte. CS Năvodari a obținut 12 puncte (36 -22) și a acumulat 59. Știința Petroșani s-a clasat pe locul patru, cu 7 puncte (25-31), 42 în total. Locul cinci a revenit celor de la CSU AV Arad cu 4 (19-64) și 28 în total. CNOPT a evoluat fără a acumula puncte în clasament de-a lungul celor cinci etape. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: