Home » Justitie » Ultima oră! Bebeluș de 3 luni, intoxicat de vaporii unei substanțe suspecte împrăștiate pe casa scării

Ultima oră! Bebeluș de 3 luni, intoxicat de vaporii unei substanțe suspecte împrăștiate pe casa scării

Alerta maxima in aceasta dimineață în municipiul Vaslui. Un bebeluș de trei luni, din municipiul Vaslui, a fost transportat la la spital, în cursul nopții de marți spre miercuri, după ce s-a intoxicat în scara unui bloc cu gaz iritant pulverizat de persoane necunoscute, Poliția declanșând o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, incidentul s-a petrecut în scara unui bloc de garsoniere de pe strada Castanilor, din municipiul Vaslui, după ce copilul a inhalat vapori de gaz iritant pe casa scării. Mama bebelușului a constatat că fiica sa se simte rău, motiv pentru care a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut intervenția unei ambulanțe.

Echipajul medical deplasat la caz a constatat că bebelușul a suferit o intoxicație cu un gaz necunoscut, provenit, cel mai probabil, de la un spray lacrimogen. De altfel, pe timpul desfășurării intervenției, se simțea mirosul înțepător de gaz iritant pe casa scării. Tocmai de aceea s-a cerut sprijinul colegilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru ca victima să fie scoasă din locuință cu masca pe față”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Dan Ungureanu.

Preluat de echipajul medical, bebelușul, însoțit de mama sa, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Reprezentanții Poliției Județene Vaslui ne-au precizat că s-au autosesizat în acest caz, desfășurând cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul.Vom reveni cu amănunte. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: