Home » Justitie » Trăiască judecătorii din Huși! Deși erau cercetați pentru că au furat alimente dintr-un depozit, doi derbedei au scăpat de arest și după ce au spart o casă

Trăiască judecătorii din Huși! Deși erau cercetați pentru că au furat alimente dintr-un depozit, doi derbedei au scăpat de arest și după ce au spart o casă

Doi tineri în vârstă de 18 și 21 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost reținuți de către polițiștii hușeni. Pe numele lor, instanța de judecată a dispus măsura preventivă a controlului judiciar. Cei doi mai sunt cercetați pentru o infracțiune de furt calificat, faptă săvârșită în noaptea de 2 septembrie, când au pătruns fără drept într-un depozit din municipiul Huși și au sustras bunuri (băuturi alcoolice, non-alcoolice și dulciuri) în valoare de aproximativ 2.200 de lei.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși au probat activitatea infracțională a doi tineri, Ionuț P., de 18 ani și Cristian B. , de 21 de ani, ambii din municipiul Huși, cercetați pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, fapte săvârșite în luna septembrie. Autoritățile au fost sesizate pe 17 septembrie de către o femeie, prin apelul de urgență 112. Această le-a spus că într-un imobil nelocuit aparținând părinților săi din municipiul Huși, au pătruns persoane necunoscute care au sustras mai multe bunuri. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că autorii au pătruns în imobil pe o fereastră uitată neasigurată de proprietari și au sustras un frigider, un DVD și o butelie de aragaz, bunuri în valoare de aproximativ 800 de lei. Urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei și prejudiciul a fost recuperat și restituit părții prejudiciate.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi tineri pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior i-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Instanța de judecată a dispus împotriva acestora măsura preventivă a controlului judiciar. (George PROCA)

 

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: