Home » Social » (Video) Mama sugarului abandonat în curtea Bisericii Catolice din Huși, suspectă de depresie post partum. Le-a spus călugărițelor că a fost părăsită de soț și nu știe ce să facă cu copilul!

(Video) Mama sugarului abandonat în curtea Bisericii Catolice din Huși, suspectă de depresie post partum. Le-a spus călugărițelor că a fost părăsită de soț și nu știe ce să facă cu copilul!

de Daniel MICU

Aseară, femeia care și-a abandonat nou-născutul pe o bancă din curtea Bisericii Catolice ”Sf. Anton” Huși a fost găsită de polițiști și dusă la audieri. Este vorba de o tânără în vârstă de 28 de ani, din comuna Albești, care a născut pe 17 septembrie. Femeia, care mai are acasă un copil, era vizibil afectată și le-a spus polițiștilor că nu are posibilități să crească încă un copil. Este posibil ca femeia să sufere de o depresie post-partum, caz în care va intra sub supraveghere medicală.

preot-catalin-rotarasIeri după-amiază, un sugar a fost gasit pe o banca, in fata Bisericii Catolice din Huși. O adolescenta care trecea prin zona l-a auzit plangand si l-a anuntat imediat pe preotul Cătălin Rotăraș.

”Eram in camera si a sunat la usa o fetita, a spus ca a gasit un copil la usa bisericii. Undeva aici, pe bancuta aceea era copilul. Era intr-o paturica, hainute, caciulita, un costumas alb. Din ce am vazut eu. Nu am stiut ce sa fac cu el. Am sunat la 112. Apoi am mers la surorile franciscane sa vad ce facem cu el. Ele mi-au povestit că mai devreme venise o doamna cu un copil în brațe, a cerut de mancare si a spus ca nu stie ce sa faca cu acest copil. Parea speriata. Măicuțele spuneau ca femeia le-a spus că tatal copilului a parasit-o si a plecat in strainatate si nu stie ce sa faca cu copilul”, ne-a declarat preotul Cătălin Rotăraș.

Copilul a fost preluat de o ambulanță și dus la transportat la spitalul din Huși, unde i s-au acordat îngrijirile necesare. Băiețelul cantarea 2.850 de grame si era sanatos, iar asistentele din sectia de Pediatrie l-au schimbat si l-au hranit. I-aubebelus-abandonat-biserica-catolica pus chiar si un nume: Raducu si l-au inconjurat cu toata dragostea.

Medicii banuiesc ca, pe fondul unor probleme, mama ar fi suferit o depresie si, depasita de situatie, si-a abandonat pruncul.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3WH5SjMMZhs&w=560&h=315]

Valeria Raveică, este una dintre asistentele de la secția Pediatrie care s-a îngrijit de bebeluș: ”Plângea când l-au adus. Era curat, ingrijit, avea haine noi pe el. E un copil ingrijit. Are si clema, nu i-a cazut ombillicul. Nu e nascut la noi, am verificat. Noi nu am avut baietel cu greutatea asta. Este sănătos, doar că are icter prelungit. A mancat, era flamand tare, săracul. Doamna doctor i-a cumparat o sacosa de pampers. Noi banuim ca e o mamica care a facut depresie, dupa cum e ingrijit copilul”.

Vom reveni cu amănunte.

Cititi și: Un nou-născut de nici 10 zile, abandonat în curtea Bisericii Catolice din Huși

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: