Home » Sport » HC Vaslui primește duminică vizita celor de la CS HC Adrian Petrea Reșița

HC Vaslui primește duminică vizita celor de la CS HC Adrian Petrea Reșița

Sala Sporturilor din municipiul Vaslui va găzdui duminică partida dintre HC Vaslui și CS HC Adrian Petrea Reșița, din cadrul celei de-a cincea etape a Ligii Zimbrilor. Echipa lui Sandu Iacob ocupă locul cinci, cu nouă puncte și a înregistrat până acum trei victorii și o înfrângere.

Este la egalitate de puncte cu AHC Potaissa Turda și HC Dobrogea Sud, dar plătește încă tribut înfrângerii la scor din prima partidă disputată în sezonul 2016 – 2017. Vasluienii așteaptă să contabilizeze un bilanț pozitiv și în meciurile de acasă, după ce a pierdut în prima etapă cu AHC Potaissa Turda și a câștigat acum două etape cu SCM Politehnica Timișoara.

HC Vaslui speră să continue seria de trei victorii, cu incă o victimă, după ce au trecut în acest sezon de CSM București cu 26 – 25, de SCM Politehnica Timișoara cu 32 – 29 și de CSM Făgăraș cu 22 – 18. Echipa noastră își așteaptă fanii în număr cât mai mare pentru a-i încuraja spre cel de-al doilea succes în fața reșițenilor. HC Vaslui a reușit în 2015, cu adversarii din weekend, o victorie acasă scor 28 – 23 și a remizat în deplasare, scor 27 – 27. Meciul ar putea fi unul de totul sau nimic, dat fiind că la fel ca vasluienii, nici echipa din Reșița nu a remizat până acum. HC Adrian Petrea Reșița ocupă locul șapte, cu două victorii și două înfrângeri. A învins până acum echipele clasate pe locurile 8 și 11, AHC Dunărea Călărași și CSU Suceava. A clacat însă în meciurile cu adversarii de calibru HC Odorhei și HC Dobrogea Sud, clasate pe locurile 2 și 4.

După înfrângerea suferită în prima etapă, HC Vaslui a demonstrat că poate fi o echipă redutabilă la nivelul primului eșalon al handbalului masculin din România. Are cea de-a doua apărare din campionat în acest interval, cu doar 72 de goluri primite. Cea mai bună apărare este chiar chiar cea a adversarilor de duminică și a primit cu un gol mai puțin. HC Vaslui are cel de-al nouălea atac cu 80 de goluri marcate, în timp ce CS HC Adrian Petrea Reșița a marcat doar 75 și ocupă locul 12. Vasluienii au un jucător în topul golgheterilor, pe Călin Hagiu care a reușit să marcheze de 21 de ori în primele patru etape. Își mai pun mari speranțe în Gabriel Bujor, care a trimis în mingea în plasă de 20 de goluri, Claudiu Dediu (14), Didi Hrimiuc (12) și Mihai Bujor (11). (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: