Home » Business » Criza financiară, o glumă. În 16 ani ar urma să înceapă un Ev Mediu Întunecat

Criza financiară, o glumă. În 16 ani ar urma să înceapă un Ev Mediu Întunecat

Analistul financiar Martin Armstrong spune în baza calculelor sale privind ciclurile de sentiment că în 2032 ar urma să se precipite evenimente care să împingă Omenirea într-un nou Ev Mediu Întunecat. Distrugerea sistemului monetar și corupția politicienilor vor fi cauzele primordiale ale intrării lumii în haos.

Și-a câștigat reputația în piețele internaționale în anul 1987, când, în consultanța sa oferită la Princeton Economics, a prezis cu precizie de o zi prăbușirea Bursei de la New York în ceea ce ulterior industria de pe Wall Street a numit „Lunea Neagră”. Martin Armstrong anticipează un haos încă și mai mare: nici mai mult nici mai puțin, decât aruncarea lumii întregi într-un Ev Mediu în doar 16 ani.

Cel mai bun analist al ciclurilor de sentiment, el a calculat pentru anul 2032 apariția unor fenomene care ne vor duce către o „Epocă Întunecată”. „Din fericire, mă voi fi dus de pe această lume până atunci și nu voi fi nevoit să fac față acestui oribil eveniment”, scrie Armstrong, în vârstă de 66 de ani, pe portalul său Armstrong Economics.

Sursa; money.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: