Home » Justitie » Iarăși s-a schimbat comandantul Poliției Bârlad!

Iarăși s-a schimbat comandantul Poliției Bârlad!

De la sfârșitul săptămânii trecute fotoliul de comandant al Poliției Bârlad are un nou ocupant în persoana comisarului-șef Dan Voinea. Acesta a preluat funcția de la comisarul – șef Marinel Gîlcă, care tocmai a plecat în concediu de odihnă. Din informațiile pe care le avem, se pare că acesta intenționează să treacă în rezervă.

În consecință, comisarul-șef Dan Voinea a fost desemnat interimar pentru funcția de comandant al Poliției Bârlad. El va ocupa această funcție până ce se va organiza concursul de rigoare.

Comisarul – șef Gîlcă a fost comandant interimar doar pentru o scurtă perioadă, fiind numit în această funcție pe 8 septembrie. Asta după ce cu o zi înainte, fostul comandant, comisarul – șef Vasile Chelaru, a fost pus sub control judiciar, el fiind cercetat de Parchetul Bârlad pentru comiterea mai multor infracțiuni de serviciu. (Răzvan CĂLIN)

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Si care e ala corect de acolo ? da-ne un nume ?? toti sunt implicati in diverse chestii mai putin ortodoxe .
    Curios – la IPJ vesnic probleme, insa la cele 3 UM-uri din oras nu am auzit asa ceva sau la ISU de ex.
    La IPJ sunt mana in mana cu infractorii !!

  2. IGPR si IPJ trebuiesc sa organizeze un concurs corect iar la comanda Politiei sa ajunga oameni corecti si profesionisiti .Stop protejatilor.