Home » Justitie » Iarăși s-a schimbat comandantul Poliției Bârlad!

Iarăși s-a schimbat comandantul Poliției Bârlad!

De la sfârșitul săptămânii trecute fotoliul de comandant al Poliției Bârlad are un nou ocupant în persoana comisarului-șef Dan Voinea. Acesta a preluat funcția de la comisarul – șef Marinel Gîlcă, care tocmai a plecat în concediu de odihnă. Din informațiile pe care le avem, se pare că acesta intenționează să treacă în rezervă.

În consecință, comisarul-șef Dan Voinea a fost desemnat interimar pentru funcția de comandant al Poliției Bârlad. El va ocupa această funcție până ce se va organiza concursul de rigoare.

Comisarul – șef Gîlcă a fost comandant interimar doar pentru o scurtă perioadă, fiind numit în această funcție pe 8 septembrie. Asta după ce cu o zi înainte, fostul comandant, comisarul – șef Vasile Chelaru, a fost pus sub control judiciar, el fiind cercetat de Parchetul Bârlad pentru comiterea mai multor infracțiuni de serviciu. (Răzvan CĂLIN)

About Tehno Redactor

2 comments

  1. IGPR si IPJ trebuiesc sa organizeze un concurs corect iar la comanda Politiei sa ajunga oameni corecti si profesionisiti .Stop protejatilor.

  2. Si care e ala corect de acolo ? da-ne un nume ?? toti sunt implicati in diverse chestii mai putin ortodoxe .
    Curios – la IPJ vesnic probleme, insa la cele 3 UM-uri din oras nu am auzit asa ceva sau la ISU de ex.
    La IPJ sunt mana in mana cu infractorii !!

%d blogeri au apreciat: