Home » Sport » Favoritele și-au respectat blazonul în Liga a V-a de fotbal

Favoritele și-au respectat blazonul în Liga a V-a de fotbal

Liga a V-a nu a oferit surprize în această etapă, iar primele clasate au reușit să învingă. Competiția continuă să fie spectaculoasă, cu multe goluri marcate și răsturnări de scor. S-au marcat duminică 42 de goluri în cadrul celor opt meciuri disputate, peste cinci goluri pe meci. Terenul propriu nu a fost de bun augur decât în patru ocazii, în timp ce în alte trei au învins oaspeții, iar la finalul altuia s-a înregistrat o remiză.

Racova Pușcași și Viitorul Rebricea continuă umăr la umăr în fruntea seriei I Vaslui Est, cu câte șapte puncte, după câte două victorii și o remiză în meciul direct. Racova Pușcași a învins cu 5 – 1 în deplasarea de la Vulturul Bălteni și ocupă prima poziție datorită golaverajului superior. Meciul a fost echilibrat în prima parte, iar la pauză scorul era 1 – 1. Oaspeții au fost la înălțime însă în partea secundă și au învins de alte patru ori apărarea gazdelor. Viitorul Rebricea a tremurat însă pentru victoria obținută pe teren propriu cu Inter Sport Vaslui, scor 3 – 2. Gazdele erau conduse cu 1 – 0 la pauză, iar apărarea a mai cedat o dată și în partea secundă. SMART Negrești completează podiumul, după ce a învins cu 5 – 2 pe Avântul Zăpodeni. Prima parte a stat sub semnul echilibrului, iar oaspeții au intrat cu avantaj minim la cabine. În partea a doua aceștia au mai marcat de alte patru ori și au primit doar două goluri pentru a câștiga cele trei puncte. Meciul dintre Voința Ștefan cel Mare și SC 2000 Lipovăț, ambele cu câte trei puncte în clasament, a fost amânat.

Flacăra Muntenii de Sus continuă să fie lider în Seria II Vaslui Est, după ce obținut a treia victorie consecutivă din acest sezon. A trecut de Victoria 2013 Muntenii de Jos cu 4 – 2 pentru a acumula nouă puncte în clasament și are un parcurs perfect până acum. Și-a dominat adversarul pe întreagă durată a jocului și a câștigat ambele reprize cu 2 – 1. FC Ghergheleu a urcat pe locul doi, grație victoriei obținute acasă cu FC Rapid Brodoc, scor 4 – 1. După ce a obținut cel de-al doilea succes din această stagiune are șase puncte. Viitorul Văleni ocupă locul trei, după ce a reușit doar o remiză în deplasare la Dinamic Boțești, scor 2 – 2. Oaspeții au avut meciul în mână și conduceau la pauză cu 2 – 1, dar apărarea a cedat și au trebuit să se mulțumească doar cu un punct. Pe patru se află Avântul Solești care a dispus cu 5 – 2 de Star Tătărani. Gazdele au reușit să întoarcă meciul, după ce la pauză scorul era 1 – 2.

În seria III Bârlad lider este Steaua Ivești care a reușit încă o victorie, scor 2 – 0 (1 – 0) cu FC Vinderei. Are un parcurs perfect până acum, după ce a mai învins în prima etapă pe Unirea Alexandru Vlahuță. FDR Tutova și Unirea Alexandru Vlahuță ocupă locurile 2 – 3, cu câte trei puncte, dar ocupanta locului doi are un meci mai puțin disputat. Și Avântul Băcăni, ocupanta locului patru are o restanta de jucat. Au fost amânate până acum meciul de etapa aceasta dintre Avântul Băcăni și Unirea Alexandru Vlahuță, dar și cel din prima etapă dintre FDR Tutova și FC Vinderei. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: