Home » Sport » Vitis Șuletea, noul lider al Ligii a IV-a

Vitis Șuletea, noul lider al Ligii a IV-a

După disputarea etapei a patra formația Vitis Șuletea a urcat în clasament pe prima poziție grație victoriei cu 3 – 2 în fața celor de la Juventus Fălciu. După ce prima repriză s-a încheiat cu 1 – 0 pentru gazde, în cea de-a doua parte cele două formații au reușit să marcheze de patru ori, spre deliciul spectatorilor. Prima clasată are 10 puncte, după ce a reușit trei victorii și o remiză până acum. A învins Atletic Club Bârlad cu 1 – 0 în restanța din prima etapă. Echipa din Fălciu ocupă locul șase, cu șase puncte.

Pajura Huși a fost detronată după ce a pierdut derby-ul primelor două clasate cu FC 2007 Gârceni, scor 1 – 2. Hușenii conduceau la pauză cu 1 – 0, dar au clacat în partea secundă când apărarea a cedat de două ori și nu au mai concretizat în gol ocaziile avute. Sunt astfel la egalitate de puncte, nouă, dar Pajura Huși are un golaveraj mai bun.

fc 2002 vaslui - atletic barladPe locul patru se află Sporting Bârlad, care a trecut cu scorul neverosimil de 7 – 2 de Multim Perieni. Meciul a fost la discreția gazdelor, care conduceau la pauză cu 4 – 1. FC 2002 Vaslui se află pe locul cinci cu șapte puncte, după ce a remizat cu Atletic Club Bârlad, scor 2 – 2. Meciul a fost echilibrat, cu câteva ocazii de gol la ambele porți. Echipa suporterilor vasluieni a condus la pauză cu 1 – 0, după ce a deschis scorul chiar din minutul trei prin Edi Moraru. Atletic Bârlad a reușit să egaleze în minutul 74. Iar în prelungiri Andrei Munteanu a făcut 2 – 1 pentru FC 2002 Vaslui. Scorul final a fost stabilit un minut mai târziu după ce Atletic Bârlad a transformat în gol un penalty.

Flacără Murgeni a defilat cu Unirea Bancă și a obținut în stil de campioană prima victorie din acest sezon, scor 9 – 0. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: