Home » Sport » HC Vaslui merge vineri în deplasare la CSU Suceava

HC Vaslui merge vineri în deplasare la CSU Suceava

Handbal Club Vaslui întâlnește vineri, de la oră 18:00, în sala Elisabeta Lipa din Botoșani formația CSU Suceava. Adversarul vasluienilor se află pe locul opt și are șase puncte până acum, în timp ce formația noastră se clasează pe locul cinci, cu de două ori mai multe, doisprezece.

Principalele guri de tun ale sucevenilor sunt Dusan Sipka cu 25 de reușite până acum în Liga Zimbrilor, Lucian Preda (20), Adrian Tirzioru, Sașa Pulijizovic (19) și Bogdan Baican (18). Antrenorii Sandu Iacob și Alexandru Axinte, alături de fanii vasluieni, își pun cele mai mari speranțe în Gabriel Bujor, care se află pe locul cinci în topul golgheterilor. Călin Hagiu va trezi probabil și el fiori adversarilor, cu 24 de goluri marcate în primele cinci etape. Anul trecut, cele trei formații s-au întâlnit de trei ori, iar vasluienii au învins de fiecare dată. În ultimul meci însă, HC Vaslui s-a impus la limită, scor 32 – 31.

Celelalte dispute au fost revendicate de vasluieni cu 27 – 25 și 24 – 18. Surprinzător, terenul propriu ar putea să nu fie în avantajul gazdelor deoarece singura victorie la o diferență confortabilă a vasluienilor a venit anul trecut în deplasare. Vasluienii trebuie totuși să fie atenți, pentru că pe teren propriu Suceava a fost aproape să încurce HC Odorhei, formația de pe locul patru. La finalul unui meci extrem de disputat, au pierdut în cele din urmă cu 28 – 29. Singurele victorii ale sucevenilor au venit totuși pană acum doar cu AHC Dunărea Călărasi și CSM Făgăraș, echipele clasate pe 10 și 14. Vasluienii au reușit în schimb să învingă până acum două echipe din top 10, pe CSM București, HC Adrian Petrea Reșița, clasate pe 7 și 9. Dar și pe SCM Politehnica Timișoara și CSM Făgăraș, formații clasate pe 12 și 14. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: