Home » Administratie » 80 de angajați ai Penitenciarului Vaslui vor protesta azi în fața institituție, nemulțumiți de salarii și neplata orelor suplimentare

80 de angajați ai Penitenciarului Vaslui vor protesta azi în fața institituție, nemulțumiți de salarii și neplata orelor suplimentare

Aproximativ 80 de angajați ai Penitenciarului Vaslui vor protesta, astăzi, în fața porții de acces în instituție, nemulțumiți de salarii și de neplata orelor suplimentare, acțiunea desfășurându-se la primele ore ale dimineții pentru a nu fi afectat programul de vizită pentru deținuți.

Penitenciarul Vaslui intră, astăzi, timp de o oră și jumătate, în mare fierbere. După protestul de astă vară al deținuților, acum a venit rândul celor care-i păzesc să facă un miting chiar în fața porții de acces în instituție. Astfel, aproximativ 80 de angajați ai Penitenciarului și-au programat să protesteze, între orele 7.30 și 9.00, pentru a-și exprima nemulțumirile față de nivelul scăzut al salariilor și neplata orelor suplimentare.

Am ales aceste ore așa de matinale pentru a nu perturba activitatea de vizită pentru deținuți. Acțiunea de astăzi este un mod de a atrage atenția că ne-am cam săturat de modul în care suntem tratați. Ministrul Justiției nu ne reprezintă absolut deloc în momentul de față. Pe lângă faptul că nu ne-au fost majorate salariile prin neaplicarea prevederilor unei ordonanțe de urgență, orele suplimentare nu ne sunt plătite deloc, ca și cum am fi datori să le facem, ca totul să fie bine și frumos”, a declarat liderul Sindicatului ”Megas”, Paul Artene.

Protestatarii au anunțat că nu se vor manifesta zgomotos pe timpul acțiunii și nici nu vor afișa pancarte sau bannere cu diverse mesaje, acestea fiind păstrate pentru marele miting de la București. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: