Home / Sport / Campioana Victoria Morandi a învins fără emoții în prima etapa

Campioana Victoria Morandi a învins fără emoții în prima etapa

Victoria Morandi, campioana en-titre a campionatului județean de minifotbal, s-a impus fără emoții în prima etapa a noului sezon. Dacă în prima repriza raportul de forte a părut echilibrat, alb – roșii au dominat autoritar în partea secunda și a învins Smaratex Boys cu 3 – 0.

Și alte echipe au avut însă un start lansat în prima partida din campionat și au câștigat cele trei puncte. Inter Traian, vicecampioana de anul trecut a învins Simba cu 3 – 1 și se anunța o contracandidata puternica. Spartanii au învins cu 2 – 0 pe Red Star, iar FC Zimbru a trecut cu același scor de RedCon1. Emma a stat.

Primul meci al etapei viitoare se va disputa sâmbăta, de la ora 14:00, intre Emma și Redcon1. Cincizeci de minute mai târziu Inter Traian va cauta victoria cu Red Star, iar de la ora 15:40 se duelează FC Zimbru și Simba. Ultima partida va avea loc de la ora 16:30, intre Victoria Morandi și Spartanii. Smaratex Boys sta. Meciurile se dispută pe terenul sintetic din incinta Liceului “Emil Racoviță”. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: