Home » Sanatate » Un nou-născut a murit la Spitalul Județean Vaslui la două ore după ce a fost adus pe lume de mama sa

Un nou-născut a murit la Spitalul Județean Vaslui la două ore după ce a fost adus pe lume de mama sa

Un nou-născut a murit la Spitalul Județean de Urgență Vaslui la două ore după ce a fost adus pe lume de către mama sa, primele concluzii ale medicilor legiști arătând că decesul a survenit ca urmare a ”multiplelor malformații incompatibile cu viața”.

spitalul judetean de urgenta vasluiDurere fără margini pentru o tânără care a născut la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui. Femeia și-a pierdut pruncul la doar două ore după ce l-a adus pe lume din cauza unor probleme congenitale. Cel puțin așa reiese din autopsia făcută de către medicii legiști care, în certificatul constatator al decesului, au trecut că decesul a survenit ca urmare a ”multiplelor malformații incompatibile cu viața”.

Femeia, de loc din Tecuci, a ajuns la spital din Vaslui pe 25 septembrie, cu contracții uterine dureroase rare, ceea ce însemna un debut de travaliu.

La două zile de la internare, pacienta a născut un făt viu, cu un scor APGAR 4. Însă, la două ore de la naștere, copilul a decedat, la autopsie constatându-se că decesul a survenit ca urmare a multiplelor malformații incompatibile cu viața. Nu putem reproșa nimănui nimic în acest caz, fiind respectate toate procedurile medicale”, a declarat directorul medical al SJU Vaslui, Lelia Croitoru.

Conducerea spitalului vasluian susține că nu se desfășoară nicio anchetă cu privire la moartea copilului, având în vedere că nu fost depusă nicio plângere de către familie și nici nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: