Home » Sport » Pajura Huși dă un test important în deplasare la FC 2002 Vaslui

Pajura Huși dă un test important în deplasare la FC 2002 Vaslui

Duminică, de la ora 11:00, spectatorii sunt așteptați să asiste la meciurile din cadrul Ligii a IV-a, cu speranța că vor avea parte de spectacol și goluri multe ca și până acum. Campioana en – titre Pajura Huși dă piept cu FC Vaslui 2002, în deplasare, într-o confruntare ce se anunță extrem de dificilă.

Echipa suporterilor vasluieni a fost foarte aproape de play-off anul trecut și a terminat cu două puncte sub locul patru. Istoricul ediției trecute e favorabil hușenilor care au învins în ambele partide, însă în trei reprize din patru scorul a fost strâns. Pajura Huși a câștigat în sezonul trecut confruntarea de pe teren propriu cu 7 – 1, cu cinci goluri marcate în repriza secundă. A avut un meci mult mai greu în deplasare, unde a fost condusă la pauză cu 1 – 0 și a revenit în partea secundă pentru a învinge cu 2 – 1.

FC 2007 Gârceni e gata să profite de un eventual pas greșit al hușenilor pentru a urca în clasament și a ocupa locul doi. Întâlnește acasă Flacăra Murgeni, lanterna roșie de sezonul trecut care a reușit să obțină un singur punct în 16 partide. Nici acest sezon nu pare de bun augur pentru echipa de pe locul opt, care a reușit o singură victorie și a fost învinsă de trei ori.

Vitis Șuletea are șanse mari să rămână în fotoliul de lider, pentru că întâlnește ultima clasată. Unirea Banca a primit nu mai puțin de 32 de goluri și a marcat doar patru. Sporting Bârlad are șansa de a urca pe podium dacă măcar una dintre primele trei clasate pierde însă întâlnește un adversar redutabil. Are meci cu Juventus Fălciu, care ocupă locul șase dar a învins FC Vaslui cu 3 – 1 și a avut o prestație foarte bună în finala Supercupei. Pajura Huși a reușit să marcheze o singură data împotriva ei și duelul cu Vitis Șuletea a fost pierdut la penalty-uri.

Atletic Club Bârlad, ocupanta locului șapte și Multim Perieni, clasată pe nouă caută a doua victorie în meciul direct pentru a urca în partea superioară a clasamentului. (George PROCA)

About Tehno Redactor