Home » Sport » HC Vaslui a clacat pe final și a pierdut cu 19 – 23 disputa cu CSU Suceava

HC Vaslui a clacat pe final și a pierdut cu 19 – 23 disputa cu CSU Suceava

Handbal Club Vaslui a avut parte de un final de meci catastrofal în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoșani și a pierdut cu 19 – 23 partida cu CSU Suceava. Vasluienii conduceau în minutul 51 la patru lungimi, scor 19 – 15 dar au cedat fără să reușească să mai marcheze. Sucevenii au trimis mingea în plasă însă de opt ori pentru a-și adjudeca victoria.

Elevii lui Sandu Iacob și Alexandru Acsinte au condus în debutul meciului, cu 1 – 0 și 2 – 1, dar sucevenii au fost primii care s-au îndepărtat la două lungimi, scor 4 – 2. HC Vaslui a reușit să revină în joc și prin trei goluri consecutive a făcut 5 – 4. Și-a mărit avantajul după ce a făcut 7 – 5, iar diferența de două goluri s-a păstrat o perioadă bună de timp. Vasluienii au preluat inițiativa însă și s-au îndepărtat la patru lungimi, scor 15 – 11. Sucevenii au reușit să se apropie la un gol, scor 15 – 16, pentru ca vasluienii să revină în joc prin trei goluri consecutive. Au fost ultimele goluri marcate de ei, prin care duceau scorul în minutul la 15 – 19 și păreau favoriți cerți.

HC Vaslui rămâne pe locul cinci în Liga Zimbrilor, cu 12 puncte și golaveraj -4. Este la doar un punct în spatele formațiilor AHC Potaissa Turda și HC Odorhei, care au remizat, scor 31 – 31. Victoria sucevenilor i-a propulsat pe locul șapte, cu nouă puncte, la egalitate cu CSM București.

Pentru HC Vaslui au marcat Gabriel Bujor (7), Mihai Bujor (6), Marian Barac (3), Mihai Sandu, Călin Hagiu, Claudiu Dediu (1)

Marcatori de la CSU Suceava au fost Adrian Tîrzioru (6), Dusan Sipka (5), Adi Mitrea (3), Florin Ciubotariu, Sebastian Polocoșer (2), Gabriel Burlacu, Adrian Olariu, Alin Petrea, Lucian Preda, Bogadan Baican (1).

Gabriel Bujor rămâne cel mai bun marcator al echipei vasluiene, cu 39 de goluri marcate. Acesta este urmat de Călin Hagiu (25), Marian Barac (18), Didi Hrimiuc, Mihai Bujor (17) și Claudiu Dediu (15 (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: