Home » Social » (Video) O femeie din Vaslui a murit după ce o rasnita de cafea i-a explodat în față!

(Video) O femeie din Vaslui a murit după ce o rasnita de cafea i-a explodat în față!

O femeie de 43 de ani, din municipiul Vaslui, vânzătoare la un magazin alimentar, a fost mutilată și a murit, după ce aparatul de cafea din incinta unității i-a explodat în față, luni după-amiază. Și o clientă din magazin a avut de suferit în urma exploziei și a fost transportată cu multiple plăgi tăiate, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

explozie-rasnita5Momente de panica, luni seara, pe strada 13 septembrie din Vaslui. O bubuitura puternica a scos oamenii din case. Pentru ca nu se vedeau flacari, multi au crezut ca a explodat un butoi de vin. Au fost alertati insa de strigatele disperate ale unei femei care a iesit plina de sange din magazinul din apropiere. Aceasta le a spus oamenilor ca patroana (si gestionara, in acelasi timp) este inauntru si are nevoie de ajutor. Cativa barbati au scos-o pe brate pe biata femeie si au incercat sa o ajute cum s-au priceput, pana la sosirea ambulantelor. Victima era desfigurata si inconstienta si nimeni nu poate intelege cum un scurtcircuit, produs in timp ce femeia incerca sa porneasca un radio cu doua fire dezlipite, a aruncat in aer rasnita de cafea.

Deflagratia a smuls sticla de la geamuri, vitrinele si chiar si frigiderul. Ambele brate i-au fost amputate, fata i-a fostbatran-vin-fermentat zdrobita si abdomenul sfasiat, sansele sale de supravietuire fiind minime. Medicii de la Spitalul de Urgenta din Vaslui au facut tot ce era omeneste posibil pentru a o tina in viata pe femeie.

Cioburile au ranit-o pe singura clienta din magazin. Faptul ca se afla la usa i-a salvat viata. Aceasta este in stare de soc, dar isi va reveni, spun medicii.

Pompierii vor stabili in ce conditii s-a produs evenimentul. Si politistii au inceput propria ancheta, incidental fiind pe atat de neinteles, pe atat de dureros. Doi copii, de 5 si 15 ani au ramas orfani de mama. Tatal lor a aflat de nenorocire in Anglia, acolo unde barbatul munceste din greu pentru a asigura un trai mai bun familiei. Omul este acum in drum spre Vaslui, pentru a organiza inmormantarea sotiei.

„Explozia a fost atât de puternică, încât femeia a fost, efectiv, eviscerata. S-au făcut în zadar eforturi pentru a o salva. Cealaltă victimă este stabilă. Din cauza suflului puternic al exploziei, geamurile s-au spart și i-au provocat mai multe leziuni”, a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RGBn99yv9x8&w=560&h=315]

About Simona Vasile

One comment

  1. Da confirm operatorii de la 112 pun foarte multe intrebari .Am avut ocazia in doua randuri sa nu cunoscpersoana care avea nevoie de ajutor iar operatorul desi i se spuseses canu cunoaste nimic despre acea persoana sa tot intrebe in locsatrimita ambulanta.In acest mod se pierde timp pretios si amul aflat in suferinta poate muri.