Home » Monden » DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ”Jariștea”, aceasta este cea mai pitorească apariție pe care numai CANCAN. ro v-o putea prezenta. Este ”domnița” Crăița Țarălungă, o adevărată baroneasă a softurilor, care a captat toate privirile, pe stradă, în acest weekend.

Acum câțiva ani, o prezență inedită atrăgea atenția în show-biz. Era Laura Nicolau, patroana restaurantului Jaristea din București, care nu este de acord cu modul in care evoluat societatea românească, motiv pentru care s-a ”retras” în anii 30 și toate obiectele personale amintesc de acea perioadă. Își spune Kera Calița, se îmbracă in haine care amintesc de anii ’30, are sute de pălării și de obiecte din perioada interbelică și adoră să păstreze porturile acelor vremuri.

Iată că Kera Calița nu este singua nostalgică a vremurilor de mult apuse! O altă domnișoară îi calcă pe urme, iar CANCAN.ro a obținut imagini spectaculoase cu ”baroneasa softurilor”, pe stil vintage!

Nu i se spune în mod întâmplător domniței Crăița Țarălungă ”baroneasa softurilor”, pentru că tânăra, a cărei prezență excentrică a atras zeci de claxoane în București, a câștigat binișor dintr-o afacere în domeniul IT. Crăița Țarălungă este din Oradea, unde a pus bazele firmei Zucchetti SRL, iar de ceva timp s-a stabilit la București, așa că se poate deduce că afacerile cu software îi merg foarte bine, dacă iși permite o așa mașină.

În imaginile de față, domnița Crăița a atras atenția tuturor trecătorilor, fie ei șoferi, pietoni, bărbați sau femei, datorită automobilului retro pe care îl conduce. Claxoanele au fost acționate în mod repetat de șoferi în acest weekend, cu precădere în zona de nord a Capitalei, și nu din cauza traficului. De vină era chiar domnița Crăița Țarălungă, cu a sa mașină exclusivistă, un Merlin Campbell, automobil fabricat în ediție limitată de numai câteva sute de exemplare! Valoarea mașinii este inestimabilă, cel puțin printre colecționari fiind considerată o mină de aur, așa că nu este de mirare că domnița Crăița a participat cu ea la show-urile pe patru roți retro din țară sau străinătate!

Domnița Crăița Țarălungă a făcut furori pe șosele în weekend
Domnița Crăița Țarălungă a făcut furori pe șosele în weekend

Revenind însă la domnița Crăița, nu putem să nu remarcăm armonia perfectă cu mașina pe care o conduce. Domnița s-a asortat întrutotul cu culoarea automobilului retro, păstrând și linia de îmbrăcăminte vintage, din anii 30. Doar la o privire mai atentă, smartphone-ul ”strică” peisajul, după ce posesoarea lui a parcat pe marginea drumului, a scotocit prin micul portbagaj și apoi s-a apucat să butoneze, telefonul, la volan…

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: