Home » Sport » Juniorii de la LPS Vaslui au reușit victorii pe linie în campionatele de juniori

Juniorii de la LPS Vaslui au reușit victorii pe linie în campionatele de juniori

Seria de rezultate pozitive ale handbaliștilor juniori de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui continuă. Juniorii II și juniorii III ocupă poziția fruntașă, în timp ce juniorii I sunt la egalitate de puncte cu prima clasată.

Juniorii I au un parcurs perfect și au bifat cel de-al treilea succes consecutiv, scor 38 – 34 cu LPS Roman. Handbaliștii  pregătiti de profesorii Liviu Gheorghiu și Alexandru Zaharia au intrat în avantaj la pauză, scor 17 – 14. În partea secundă au reușit să păstreze distanța de trei lungimi și chiar să o mărească la patru pentru a-și adjudeca cele două puncte. Vasluienii ocupă locul trei, cu șase puncte, la egalitate cu primele două clasate. LPS Suceava și CS Știința Municipal Bacău au golaveraj +38, respectiv 34, în timp ce LPS Vaslui are +24. Astăzi, de la oră 13:00, juniorii vasluieni joacă în deplasare  cu cea de-a doua echipă a Științei Municipal Bacău.

Juniorii II ai LPS Vaslui ocupă primul loc, după ce au învins CSS Tecuci cu 20 – 19. Au cinci puncte, cu unul mai mult decât LPS Brăila și CSS Galați. Vasluienii pregătiți de Laurențiu Cozma au condus ostilitățile pe toată durata partidei și aveau la pauză un avantaj considerabil, scor 16 – 9. Juniorii III au învins ACS Campionii Vaslui cu 40 – 25 și ocupă prima poziție, cu șase puncte. Cea de-a doua clasată, LPS Piatra Neamț are doar patru dar are un joc mai puțin disputat după ce a stat. Elevii profesorului  Gheorghe Mogâldea s-au descurcat  mai bine în prima repriza, la finalul căruia scorul a fost 17 – 12 pentru LPS Vaslui. În cea de-a doua însă LPS Vaslui a preluat complet frâiele partidei pentru a câștiga la o distanță de 15 lungimi. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: