Home » Justitie » Semiremorcă furată din Germania, depistată la Vama Albița

Semiremorcă furată din Germania, depistată la Vama Albița

Cetățeanul moldovean Ghenadie T., în vârstă de 33 de ani a fost depistat la Vama Albița în posesia unei remorci declarate furate de autoritățile germane.

Bărbatul a vrut sa treacă frontiera vineri conducând un ansamblu format dintr-un cap tractor și o semiremorcă marca „KOEGEL”, ambele înmatriculate în Republica Moldova. Pentru valorificarea unei informații deținute la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Huși cu privire la semiremorcă, a fost constituită o echipă operativă care a efectuat verificări suplimentare. În urma examinării criminalistice s-a stabilit cu certitudine seria reală a semiremorcii, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că semiremorca în cauză figurează în bazele de date ca furată, semnalare introdusă de Germania.

Cu privire la aspectele constatate, Ghenadie T. a declarat că are doar calitatea de angajat al firmei de transport din Republica Moldova și că nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 28.000 lei, a fost reținut la sediul S.T.P.F. Vaslui în vederea continuării cercetărilor. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: