Home » Justitie » Urmărit internațional, prins la Vama Albița

Urmărit internațional, prins la Vama Albița

Cetățeanul român Mircea C., în vârstă de 34 de ani, urmărit internațional, a fost depistat și reținut de polițiștii de frontieră vasluieni. Pe numele său era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate de către autoritățile din Italia.

Acesta a vrut sa iasă din țară duminică prin Vama Albița la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în România. La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă, la data de 30.09.2016, de autoritățile italiene, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, deoarece persoana în cauză avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.

Bărbatul a furat, în perioada 29 septembrie – 28 octombrie 2015, diferite bunuri în valoare de aproximativ 287.000 euro. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: