Home / Sanatate / Un bărbat a murit și fiul său a ajuns în stare gravă la spital, după ce au coborât in beciul in care fermenta mustul

Un bărbat a murit și fiul său a ajuns în stare gravă la spital, după ce au coborât in beciul in care fermenta mustul

Tragediile se țin lanț în județul nostru. După moartea unei femeii în condiții cât se poate de stupide după explozia unei râșnițe de cafea și electrocutarea unui muncitor care a atins cu scara firele rețelei de electricitate, un alt bărbat și-a găsit sfârșitul la acest început de săptămână, iar fiul său a ajuns în stare gravă la spital. De această dată, ”ucigașul” se pare că este unul de sezon, mai precis tulburelul. Trupurile celor doi bărbați, tată și fiu, au fost descoperite de către un vecin, acesta fiind și cel care i-a scos din beci înainte de sosirea ambulanței. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că primul care a intrat în pivniță a fost bătrânul de 76 de ani, ulterior coborând în beci și bărbatul de 44 de ani, impacientat că tatăl său nu a mai revenit în casă.

”Trupurile celor doi au fost descoperite de către un vecin care, până la sosirea ambulanței, i-a scos din beci. Din păcate, bărbatul de 76 de ani era decedat, în timp ce fiul său a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Medicii l-au diagnosticat cu intoxicație cu monoxid de carbon, fiind internat în Secția Anestezie Terapie Intensivă a unității medicale”, a declarat, responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

În urma anchetei preliminare, polițiștii au stabilit că intoxicația cu monoxid de carbon a survenit în urma fermentației mustului din butoiele aflate în beciul locuinței. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Au venit primele doze de vaccin antigripal. Deocamdată, este imunizat personalul de la UPU, SAJ și ATI

Primele 1.250 de doze de ...

Trombostopul ar putea apărea în farmaciile din Bârlad zilele acestea

Vești bune pentru pacienții din ...

Tânără de 20 de ani, luată cu ambulanța din Autogara Vaslui, după ce i s-a făcut rău în timp ce aștepta autobuzul spre casă

O tânără de 20 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: