Home » Sport » Atletico Vaslui caută a cincea victorie consecutivă, în deplasare la CSM Roman

Atletico Vaslui caută a cincea victorie consecutivă, în deplasare la CSM Roman

Singura echipă de fotbal a județului nostru care evoluează în Liga a III-a, Atletico Vaslui, întâlnește vineri, de la ora 17:00, pe CSM Roman.

Vasluienii pregătiți de Gabriel Crăciun așteaptă un nou succes, pentru că reprezentanta județului Neamț ocupă penultimul loc în campionat, reușind o singură victorie și pierzând celelalte patru meciuri disputate până acum. Vasluienii în schimb se încăpățânează să rămână pe primul loc și au 12 puncte. Singura înfrângere suferită de Atletico Vaslui a venit în prima etapă, când a pierdut cu 1 – 0 în deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. De atunci a avut un parcurs perfect, iar ultima victimă a lor a fost Olimpia Râmnicu Sărat, echipă care a fost aproape să dispute barajul de promovare sezonul trecut.

Atletico Vaslui a trecut de Olimpia Râmnicu Sărat fără emoții și a câștigat cu 3 – 1. Vasluienii au intrat la pauză cu avantaj minim, după ce Țârțârău a marcat din centrarea lui Buhăceanu. Dar ar fi putut conduce la o diferență mult mai mare. În prima parte Hany Ragab a ratat un penalty, iar Buhăceanu nu a reușit să înscrie deși a rămas singur cu portarul advers. Atletico Vaslui a reușit să ducă scorul la 2 – 0 prin Macovei la doar cinci minute de la reluarea partidei. Golul trei a întârziat să apară însă pentru vasluieni, în condițiile în care oaspeții au preluat frâiele partidei și l-au pus la mare încercare pe Cernat. Olimpia Râmnicu Sărat a reușit să marcheze în minutul 83 prin Roman din penalty, iar scorul final a fost stabilit după golul marcat de Agache în prelungiri.

Sporting Liești, echipa de pe locul 2 are tot 12 puncte, dar un golaveraj mai slab și așteaptă un pas greșit al vasluienilor pentru a urca pe primul loc. Echipa gălățeană va avea însă un duel pe măsura ambițiilor ei, cu ocupanta locului patru, AFK Csikzereda Miercurea Ciuc. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: