Home » Social » Primarul Vasile din ”Las Fierbinți”, exclusiv pentru Est News!

Primarul Vasile din ”Las Fierbinți”, exclusiv pentru Est News!

Marți, 4 octombrie, bârlădenii au putut viziona pe scena Teatrului „Victor Ion Popa” un spectacol jucat profesionist de trei actori ai Teatrului Act din București. Protagoniștii piesei „Fidelitate”, de Chazz Palminteri, au fost interpretați de Adelaida Zamfir, Florin Busuioc și Gheorghe Ifrim, ultimul fiind cel care realizează de patru ani un rol de neconfundat in serialul ”Las Fierbinți”, de pe Pro TV.

Interpretul rolului Vasile (primarul localității Fierbinți) a mărturisit că cei care l-au inspirat în crearea rolului au fost primarii pe care i-a întâlnit și studiat de câte ori a avut ocazia să se afle în mediul rural.

fidelitate-piesaAm luat de la fiecare câte ceva, dar rolul l-am făcut pe mine, i-am adus pe domnii primari la mine și am realizat un primar (Vasile) pe gustul și simțul meu. Ni s-a reproșat că în film se exagerează foarte mult, că oamenii din mediul rural și autoritățile din satele românești n-ar fi chiar așa. Alții au apreciat scenariul și jocul actorilor, considerând că în satele României lucrurile sunt mult mai grave decât sunt prezentate. De fapt, acest serial cu impact foarte mare în rândul românilor cu diverse niveluri de pregătire este un pamflet și trebuie luat ca atare. Eu m-am simțit relaxat la filmări, ca și echipa noastră, îmi place să cred. Poate că succesul serialului se datorează și scenariului. Mimi Brănescu a creat textul special pentru fiecare actor, ceea ce e mare lucru”, ne-a declarat actorul Gheorghe Ifrim.

El este un actor talentat, lucru care s-a văzut și pe scena teatrului bârlădean, unde privitorii au putut savurat o comedie reușită, plină de suspans, dar decentă, așa cum trebuie să fie spectacolele prezentate pe scenele teatrelor. Gheorghe Ifrim este de părere că a trecut vremea spectacolelor superficiale, care au invadat sălile din provincie, chiar dacă în unele au jucat și joacă actori consacrați. Este timpul ca publicul să fie educat cu spectacole de calitate, fără vulgaritate, floricele și artificii care să compenseze lipsa unui scenariu valoros. Publicul s-a mai cizelat, s-a mai schimbat, ca și votanții, de altfel, și asta obligă organizatorii de spectacole să aleagă cu mai mare atenție și exigență piesele pentru turnee în țară”, a mai spus, pentru Est News, Gheorghe Ifrim.

Actorii piesei „Fidelitate” au fost plăcut impresionați de publicul din Bârlad, pe care îl consideră un public avizat, pretențios și bun partener al actorilor. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor