Home » Sport » Cercul de Karting de la Clubul Copiilor „Spiru Haret” Bârlad, aproape de podium

Cercul de Karting de la Clubul Copiilor „Spiru Haret” Bârlad, aproape de podium

Piloții bârlădeni din  echipajul de karting de la Clubul Copiilor „Spiru Haret” din localitate au avut evoluții bune weekend-ul trecut, în cadrul etapei a VI-a. Au reușit o clasare pe locul patru la general, pe circuitul “Speed Park” din Bacău, la etapa organizata de Palatul Copiilor Reșița.

Costache Denis a obținut locul patru la clasa Bambini 50c, după o cursă bună, cu un start excelent. La aceeași categorie Alexandru Stratica a obținut locul sase și a dat dovadă de un progres remarcabil față de etapa trecută (a avansat opt locuri). O evoluție extraordinară a avut și Răzvan Iftenie care s-a clasat pe locul 11 și a avansat șapte locuri. Sergiu Gînju din păcate nu și-a putut arăta calitățile de pilot pentru că în ciuda unei evoluții foarte curajoase a terminat pe locul 14 după ce a a suferit un incident de pista.

Cel în care bârlădenii își pun cele mai mari speranțe, Bogdan Petru Burlibașa, a reușit să se claseze pe locul trei la clasa 60cc. Se menține astfel pe podium și confirmă evoluțiile foarte bune avute până acum. Mihnea Oprea s-a clasat pe locul zece la aceeași probă, du o cursă foarte curajoasă. Ar fi putut avea un rezultat mai bun, dar a riscat într-un viraj și a fost acroșat ușor. A fost suficient cât să fie întrecut de câțiva colegi din pluton.

Cristian Petrovici a terminat pe locul șase, după ce a făcut o cursă foarte bună la Kadet 80 cc. Andrei Chiriac a reușit o clasare pe locul șapte la clasa Kf3 125 cc, însă ar fi putut obține un rezultat mai bun dacă nu suferea în finală o defecțiune majoră la motor. Vasile Bîgu a absentat și etapa aceasta la clasa Mini 60 cc, din motive de sănătate.

La finalul acestei etape în urma punctelor acumulate de piloți , ne-am clasat pe poziția a IV-a pe echipe, foarte aproape de podium. Mereu vrem să fim cât mai sus, să atacăm primele trei locuri și ne-am descurcat destul de bine. Anul trecut am terminat pe locul șase. Sperăm să terminăm mai bine anul acesta, dar e greu de spus ce se va întâmpla. Mă bucur că suntem un grup și avem ceva experiență”, ne-a declarat Marius Gîmbuță, directorul Clubului Copiilor Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: