Home » Sport » HC Vaslui rămâne pe locul cinci în Liga Zimbrilor, deși a suferit a doua înfrângere consecutivă

HC Vaslui rămâne pe locul cinci în Liga Zimbrilor, deși a suferit a doua înfrângere consecutivă

Miercuri, Sala Sporturilor din Vaslui a fost plină de vasluieni care așteptau cu sufletul la gură victoria formației Handbal Club Vaslui cu HC Dobrogea Sud Constanța. Elevii lui Sandu Iacob au suferit însă a doua înfrângere consecutivă, scor 24 – 26, cu echipa de pe locul doi. Vasluienii au oferit totuși o replică bună și au ținut aproape de constănțeni pe toată durata partidei.

Vasluienii rămân pe locul cinci, cu 12 puncte, dar poziția lor în clasament este amenințată de CSM Focșani. Aceasta a învins HC Adrian Petrea cu 27 – 20 și s-a apropiat la un singur punct de HC Vaslui. Vasluienii s-au îndepărtat de podium, după ce atât AHC Potaissa Turda cât și HC Odorhei au avut câștig de cauza în meciurile disputate în etapa a șaptea.

hc-vaslui-dobrogeaDebutul partidei a aparținut echipei noastre, care a condus în nenumărate rânduri dar nu s-a putut distanța totuși la două lungimi. După ce la pauza scorul era 12 – 12, echilibrul partidei s-a rupt încă din începutul reprizei secunda când constănțenii au reușit o serie de trei goluri. Vasluienii au reușit sa reducă din diferența, scor 15 – 16, dar a urmat încă o perioada buna de joc a oaspeților care au marcat de trei ori fără a primi gol. Aceștia au reușit astfel pe fondul unei evoluții mai sigure sa își mărească avantajul la patru lungimi. HC Vaslui a reușit pe final sa țină piept ocupantei locului doi și s-a apropiat la o lungime, scor 23 – 24. Doua goluri marcate însă de constănțeni au refăcut diferența de trei lungimi, scor 26 – 23. Vasluienii au mai punctat odată, dar fluierul final le-a oprit acestora avântul.

HC Vaslui va întâlni miercuri echipa din Călărași, o adversara incomodă, deși este clasată pe locul 12. În ciuda poziției din subsolul clasamentului aceasta a ținut piept formației de pe locul patru, HC Odorhei, scor 24 – 25. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: