Home » Social » (Video) Moarte stupidă: pădurarul de la Grânceni s-a împiedicat și a căzut în cuțitul pe care-l purta la brâu

(Video) Moarte stupidă: pădurarul de la Grânceni s-a împiedicat și a căzut în cuțitul pe care-l purta la brâu

de Daniel MICU

Un pădurar din județul Vaslui a avut parte de un sfârșit cumplit: omul se pregătea să taie doi miei, dar s-a împiedicat și a căzut în lama cuțitului pe are îl avea la brâu. Soția l-a găsit prăbușit în pădure și, îngrozită, a dat alarma. Medicii de la Ambulanță l-au găsit resuscitat pe bărbatul de 47 de ani timp de 50 de minute, însă fără niciun rezultat. 

sotie-padurar-mort-garceniMiercuri seară, bărbatul, Marcel Abuzătoaie, a mers în pădure, pentru a sacrifica doi miei. Avea la brâu un cuțit ascuțit, iar în momentul în care s-a dezechilibrat, a căzut și s-a înfipt în lama tăioasă. A fost găsit după un timp de către soția sa, care a venit după el să îl ajute cu animalele. Când s-a apropiat, femeia a avut un șoc. Și-a văzut bărbatul căzut la pământ, abia respirând. A sunat la 112 și a cerut ajutorul unui pădurar de pe un fond din apropiere. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru bietul om. Cadavrul a fost transportat la Morga Vaslui pentru necropsie.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=r1H1KJRoMhw&w=560&h=315]

Pădurarul și familia sa se mutaseră la cantonul Silvic Curtoci, din comuna Gîrceni, în urmă cu aproximativ 1 an de zile. A reparat clădirea și și-a încropit o gospodărie frumoasă. Creștea animale și muncea din greu pentru a-și ține la școală cei doi copii, de 17 și 24 de ani. Localnicii spune că pădurarul era cumsecade, nu se certa cu nimeni, nu bea și pusese ordine pe fondul de pădure de care se ocupă. Acum, rudele se pregătesc pentru înmormântare.

sorin-scutelnicu-primar-garceniSorin Scutelnicu, primarul comunei Gîrceni, ne-a declarat: „Am înțeles că ar fi mers în spatele cantonului să taie un ied. S-a împiedicat și a căzut în cuțitul pe care îl avea la dumnealui. Din ce au spus cei de la Salvare, cred că i-a intrat cuțitul în splină. A făcut hemoragie internă și asta i-a fost fatal. El era venit la noi din decembrie și era un om harnic. La acel canton nu mai fusese pădurar demult. El începuse să îl repare și să crească animale – avea animale: oi, vaci, capre. Om gospodar, așa cum trebuie să fie un om de la țară. Regretăm dispariția lui. Dumnezeu să-l ierte!”

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: