Home » Administratie » Peste 360 de vasluieni vor să fie agenți de politie

Peste 360 de vasluieni vor să fie agenți de politie

Vineri s-au încheiat înscrierile la concursul pentru ocuparea posturilor de agenți de poliție, organizat pentru completarea deficitului de personal existent la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. Nu mai puțin de 363 de persoane s-au înscris pe cele 63 de posturi destinate angajărilor din sursă externă (5,76/loc).

277 de candidați s-au înscris pe cele 51 de posturi din structurile de ordine publică rural, iar 23 pe cele patru posturi din structurile de ordine publică urban. De asemenea, 39 de candidați doresc să ocupe cele cinci posturi din structurile de poliție rutieră, iar 24 concurează pentru 3 posturi de conductori câini.

În urma programării efectuate de Centrul de Psihosociologie al M.A.I, evaluarea psihologică a candidaților înscriși la concursurile organizate de I.P.J. Vaslui, va avea loc în zilele de 12 și 13 octombrie. Va fi pe serii, conform unei situații nominale care va fi publicată pe pagina de internet https://www.vs.politiaromana.ro, (Secțiunea Carieră/Posturi scoase la concurs) sau va putea fi consultată la avizierul unității.

În vederea participării la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de polițist, candidații depun o declarație pe propria răspundere din care să reiasă dacă, în ultimele șase luni, au fost evaluați psihologic în același scop (testare psihologică pentru încadrare directă ca agent de poliție/subofițer în M.A.I), precum și rezultatul evaluării psihologice (aviz psihologic apt/inapt). Cei care nu au completat o astfel de declarație, o pot depune la sediul I.P.J. Vaslui până la data programării evaluării psihologice, conform calendarului stabilit, dar nu mai târziu de începerea activității de evaluare psihologică. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: