Home » National » Cel mai râvnit job din online-ul românesc este încă vacant

Cel mai râvnit job din online-ul românesc este încă vacant

Gigantul IT american Google, parte a grupului Alphabet, nu a numit încă un succesor al lui Dan Bulucea, managerul român care a condus timp de aproape șase ani, până la finalul lunii iunie, operațiunile locale ale companiei. Google caută de circa șase luni un country manager pentru operațiunile locale, Dan Bulucea anunțând în luna martie că va prelua o altă poziție în cadrul grupului, însă de data aceasta în Singapore. 

„Procesul de recrutare este deschis. Ne uităm întâi intern și ulterior pot fi evaluați și candidați externi”, declara Dan Bulucea în aprilie anul acesta. El și-a încheiat mandatul din România în iunie anul acesta, când a preluat funcția de new business director pentru regiunea Asia-Pacific în cadrul biroului Google din Singapore.

Astfel, Dan Bulucea, cel care a pus bazele biroului local al Google în 2010, este al doilea român din cadrul Google România, după Doina Costache, care se relochează în biroul companiei americane din Singapore. Google Bucharest SRL, entitatea juridică din România a companiei americane, a raportat pentru anul 2015 la Ministerul Finanțelor Publice (MFP) o cifră de afaceri de 15,95 milioane de lei (3,58 mil. euro), în scădere cu 0,5% față de anul precedent, conform datelor publice disponibile pe site-ul MFP.

Sursa: money.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: