Home » Sport » Noi performanțe pentru fotbaliștii de la Real Junior Vaslui

Noi performanțe pentru fotbaliștii de la Real Junior Vaslui

Real Junior Vaslui a reușit o victorie extrem de importanța în cadrul turneului de juniori „Gheorghe Ola” (U10), scor 4 – 1 în derby-ul cu LPS Vaslui. A terminat prima repriza la conducere, scor 2 – 1, dar a continuat jocul bun și în partea secunda când a mai concretizat doua ocazii. Ștefan Amarandei a reușit o dubla, iar celelalte doua goluri au fost marcate de Cristi Miron și Ionut Octav. Echipa a doua a clubului vasluian a remizat, scor 0 – 0, cu o alta pretendenta la primul loc, Atletic Barlad.

A fost un joc plăcut, o lupta intensa care pe care am câștigat-o. Mă bucur ca am dominat de la un capăt la altul partida, cu patru jucători din 2008 în echipă”, ne-a declarat antrenorul Ciprian Amarandei.

De trei ori campioni la Interliga Națională de Fotbal

În primul weekend al lunii octombrie a avut loc prima etapă din Interliga Națională de Fotbal, inaugurată anul trecut și care a devenit competiție de sine stătătoare. Clubul Real Junior Vaslui, la care antrenează Sorin Tătaru și Ciprian Amarandei, a reușit să se impună în fața cluburilor LPS Vaslui, Atletic Bârlad și Sport Club Viitorul Bârlad la nu mai puțin de trei din cele patru categorii de vârsta. Grupa 2010 a învins Sport Club Bârlad cu 21 – 1, LPS Vaslui cu 7 – 1 și Atletic Bârlad cu 5 – 3. Grupa 2009 a cucerit prima poziție după ce a trecut de Sport Club Viitorul Bârlad cu 4 – 1, de LPS Vaslui cu 9 – 1 și de Atletic Bârlad cu 3 – 1. Grupa 2008 a cucerit și ea prima poziție, la egalitate însă cu LPS Vaslui. A învins Sport Club Bârlad cu 5 – 1 și Atletic Bârlad cu 7 – 2, dar a pierdut cu LPS Vaslui, scor 2 – 4. Echipa a doua a clubului a jucat pentru Sport Club Bârlad și a învins LPS Vaslui cu 5 – 1. Singura grupa de vârsta la care nu au triumfat a fost 2007, unde au obținut un singur succes, scor 8 – 1 cu Sport Club Bârlad. Au pierdut cu 4 – 1 celelalte dispute, cu LPS Vaslui și Atletic Bârlad.

Interliga este un proiect al Federației pentru atragerea a cât mai mulți copii la fotbal, nu urmărim neapărat clasamentul, dar copiii noștri s-au comportat foarte bine. A fost o competiție reușită și cu toții am avut numai de câștigat”, a mai spus Amarandei.

Turneu de elită la Focșani

Real Junior Vaslui va fi unul din cluburile puternice care vor participa în weekend la turneul de elita pentru grupele 2007 și 2008 organizat de Prosport Focșani. Baza Sportiva Valentino Sports va găzdui dispute ale vasluienilor cu omologii lor de la Academia Gheorghe Hagi Constanta, CFR 1907 Cluj-Napoca, FC Bacău, FC Petrolul Ploiesti și Prosport Focșani.

Meciurile din cadrul turneului se vor juca în sistem campionat, in conformitate cu prevederile regulamentelor de organizare a Trofeului ,,Gheorghe Ola”( 2007), respectiv a Trofeului ,,Gheorghe Ene” (2008). La grupa 2007 vor fi 2 reprize a 25 minute, în sistem de joc 6+1. La grupa 2008 vor fi 2 reprize a 20 minute, în sistem de joc 4+1.

Au vrut sa participe mult mai multe echipe dar nu le-au primit pentru ca Academia Hagi nu merge la turnee maraton, vor doar sa dispute câteva meciuri cu echipe foarte bune. Ma simt onorat și mândru că putem fi adverasar acestor echipe și mă aștept la rezultate pozitive”, a declarat pentru Est News Amarandei.

Pentru că Real Junior Vaslui participa duminică la turneul de la Focșani nu va mai putea organiza pe 16 octombrie la Interliga Naționala de Fotbal. O va face cu o săptămână mai târziu, pe 23 octombrie. Alături de clubul organizator vor mai participa Sport Club Bârlad, FC Botoșani și FC Bacău. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: