Home » Monden » Andreea Marin a găsit cura care o slăbește în timp record și ne-a detaliat-o

Andreea Marin a găsit cura care o slăbește în timp record și ne-a detaliat-o

Andreea Marin a avut multe apariții surprinzătoare, în care a afișat o siluetă de invidiat, obținută într-un timp relativ scurt. În exclusivitate pentru Libertatea, fosta prezentatoarea TV a vorbit despre rețeta minune la care apelează ori de câte ori simte nevoia.

Andreea Marin este adepta unui stil de viață sănătos. Își permite să nu își priverze organismul de diverse plăceri culinare, însă nu face excese și mizează pe sport. Pe lângă aceste reguli, vedeta apelează la o metodă eficientă, care o ajută să arate impecabil și să se simtă sigură pe ea. Rețeta este personalizată de un medic nutriționist, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. “Există trei ceaiuri pe care mă bazez și pe care le fac de cu seară, pentru 2 litri de apă. Beau ceaiul a doua zi, pe parcursul întregii zile. Unul este destinat detoxifierii ficatului, unul detoxifierii intestinelor și celălalt este un ceai care face întregul corp să se simtă mai bine și impulsionează tranzitul intestinal. Combină cuișoarele, lămâia, mărul, vișinele, dar în proporții diferite, în combinații diferite, scorțișoara, ceaiul verde, sunt cam 80 la sută dintre ingrediente”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Apelează la dietă la câteva luni

Pe lângă aceste ceaiuri, vedeta își ajută organismul și cu o dietă moderată. “Pot să mănânc o felie – două de pâine pe zi, dar nu mai mult și dacă e pâine integrală cu atât mai bine, chiar și o felie de cașcaval, o supă specială pe care o fac și care e foarte hrănitoare, conține multă verdeață, legume. Îmi place foarte tare să merg pe ceea ce îmi oferă natura, pentru că știu sigur că în felul acesta îmi hrănesc în același timp corpul, dar și îl ajut să funcționeze. E ca un motor care are nevoie de combustibil ca să funcționeze cum trebuie. După această săptămână, dacă îți dorești, poți continua cu o altă săptămână de dietă fără detoxifiere, ci o dietă moderată”, a adăugat ea.

 Fosta prezentatoare TV susține că apelează la acest truc o dată la câteva luni, în special după Crăciun sau Paște. “Nu e nimic făcut după capul meu, pentru că nu consider că trebuie să te joci cu lucrurile acestea, să îți dai metabolimul peste cap. Fiecare om trebuie să meargă atunci când are de gând să slăbească sau să se repună în ordine în privința sănătății la un nutriționist și să vadă ce i se potrivește”, a conchis Andreea Marin.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: