Home » Sport » Concursul de tenis organizat de CARP Bârlad a fost un real succes

Concursul de tenis organizat de CARP Bârlad a fost un real succes

carp-tenis-de-masaCu prilejul aniversării a 118 ani de la înființare, respectiv a 62 de ani de la reorganizarea asociației (8 octombrie), Casă de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” Bârlad a organizat un concurs de tenis de masă. Competiția s-a desfășurat în incinta sălii de sport a Școlii Gimnaziale Manolache Costache Epureanu” Bârlad. Au participat membrii Casei (atât din mediul urban, cât și din cel rural), copiii, nepoții și strănepoții acestora din învățământul preuniversitar. Au fost premiate primele trei locuri de la fiecare categorie de vârstă. S-au acordat ajutoare nerambursabile, diplome, medalii. Evenimentul a fost coordonat de profesorul Bogdan – Sorin Jora, care a fost arbitru principal.

Primul loc la categoria „Feminin” a fost adjudecat de Silvia Irina Vasilache. Pe doi s-a clasat Valerica Pruteanu.

La „Masculin 51 – 60 ani” primul loc a revenit lui Dumitru Chiriac și Vasile Viorel Anton. Pe locul doi s-au clasat Vasile Albu și Marius Șerban. Locul trei a fost ocupat de Liviu Adrian Râncu. La „Masculin 61 – 70 ani” a câștigat Adrian Secăreanu. Acesta a fost urmat de Vasile Rebegea. La „Masculin peste 70 ani” titlul a fost revendicat de Taru Alixandru Vlad. Pe doi s-a clasat Gheorghe Hazu. Ion Dumitru a ocupat locul trei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QEoxTpUGEBM&w=560&h=315]

La secțiunea „Elevi” locul I a fost adjudecat de Flavius Hogaș de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”. Pe doi s-a clasat Radu Iosip de la Liceul Tehnologic „Petru Rareș”. Ultima poziție a podiumului a fost ocupata de Radu Oasenegre, de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: