Home » Administratie » Șapte localități din județ, fără energie electrică din cauza rafalelor de vânt

Șapte localități din județ, fără energie electrică din cauza rafalelor de vânt

Șapte localități din județ au rămas fără energie electrică, miercuri după-amiază, după ce rețelele de distribuție au fost afectate de rafalele de vânt, echipele E.ON intervenind cu dificultate din cauza accesului greoi spre zonele cu probleme.

Intemperiile au creat probleme în județul nostru și în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică. Astfel, câteva sute de abonați ai E.ON Moldova, din șapte localități, au rămas fără curent ore întregi, după ce rețelele de distribuție au fost afectate de vântul puternic. Este vorba de satele Mireni, Măscurei, Cârjoani, Bogești, Gura Idrici, Borodești și Pochidia, toate acestea fiind în zona de sud a județului.

”Ca urmare a situației creată de intemperii, s-a suplimentat numărul de echipe de intervenții în teren, care depun eforturi pentru realimentarea într-un timp cât mai scurt a abonaților afectați. Din păcate, se acționează cu dificultate din cauza accesului greoi către zonele cu probleme”, a declarat purtătorul de cuvânt al E.ON Energie, Sorin Munteanu.

Potrivit sursei citate, întreruperea alimentării cu energie electrică a fost cauzată, în principal, de vegetația ruptă de rafalele de curent și căzută peste rețelele de distribuție a curentului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: