Home » Justitie » Spărgător de aparate de cafea, prins de jandarmii bârlădeni în timp ce „muncea”

Spărgător de aparate de cafea, prins de jandarmii bârlădeni în timp ce „muncea”

Dimineața zilei de luni a fost cu ghinion pentru Florin A., din sat Suseni, comuna Băcani, care a fost prins în flagrant de o patrulă din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Bârlad. Bărbatul a fost surprins imediat după ce a forțat cu o rangă un aparat de cafea pe strada 1 Decembrie și a sustras suma de 116 lei din interiorul acestuia. În urma verificărilor, jandarmii au constatat că în jurul orei unu aceeași persoană mai spărsese un aparat de cafea de pe strada Republicii.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare cu privire la infracțiunile de distrugere și furt și i s-au ridicat sumele de bani găsite asupra sa în vederea continuării cercetărilor de către Poliția Bârlad. Jandarmii bârlădeni, cu ocazia patrulărilor zilnice, apără, prin mijloacele și metodele prevăzute de lege, viața, integritatea corporală și libertatea persoanei, proprietatea publică și privată, interesele legitime ale cetățenilor, ale comunității și ale statului”, a declarat pentru Est News maior Bogdan Râmboi, comandantul Detașamentului 3 Jandarmi Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

One comment

  1. jandarmii barladeni de ce nu vin si pe Parvan , in zona magazinului ZAMORA sa vada aurolacii de la casute cum stau in scarile de bloc din zona si se drogheaza si beau bauturi alcoolice ? Domnule Ramboi nu-i mai trimite-ti numai pe centru unde nu-si murdaresc masina trimitetii si prin aceste zone …. se poate bea cafea si la chioscurile mai de la dos !!!!!

%d blogeri au apreciat: