Home » Administratie » Topul Firmelor Vaslui, organizat în premieră la Teatrul ”V.I. Popa” Bârlad

Topul Firmelor Vaslui, organizat în premieră la Teatrul ”V.I. Popa” Bârlad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui va organiza Topul Anual al Firmelor, în premieră, într-o sală de spectacole, cea a Teatrului ”Victor Ion Popa” Bârlad, unde reprezentanții societăților comerciale vor fi premiați pentru rezultatele obținute în anul fiscal 2015. Surpriza evenimentului va fi concertul oferit oaspeților de către Filarmonica ”Mihail Jora” Bacău.

TeatruTeatrul ”Victor Ion Popa” Bârlad va fi, pe 4 noiembrie, gazda Topului Firmelor din județ, eveniment la care vor participa sute de oameni de afaceri, a căror activitate din 2015 va fi răsplătită cu diplome de către conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui. Gala va fi onorată și de prezența celorlalți președinți de CCIA din Regiunea Nord-Est, consilieri județeni și locali din municipiile județului, oficialități din Moldova. Organizatorii evenimentului vor face o surpriză și celor mai merituoși elevi din județ, care vor fi premiați pentru rezultatele obținute la olimpiadele naționale și internaționale. Nu în ultimul rând, oaspeții se vor putea delecta cu un concert oferit de Filarmonica ”Mihail Jora” Bacău.

”Deși anul financiar 2015 a fost unul foarte greu, firmele vasluiene au rezistat pe piață, iar unele au intrat în reorganizare. Dar, interesant este că au reușit să se claseze pe primul loc în topul județean al firmelor, impresionând prin tenacitate, voință și perspicacitate în conducerea societăților comerciale. Se remarcă astfel firme din domeniul industriei, agriculturii, construcțiilor, industriei alimentare și chiar din sfera serviciilor. De asemenea, am propus pentru Topul Național al Firmelor acordarea celor mai înalte distincții – medalia ”Meritul Comercial” – firmelor Rulmenți SA Bârlad, Confecții SA Bârlad și Safir SRL Vaslui, urmând ca la anul să fie propuse alte trei firme din județ”, a declarat președintele CCIA Vaslui, Ionel Constantin.

Potrivit topului întocmit de CCIA, 1.300 de firme s-au clasat pe locurile I-X, iar 300 dintre acestea se situează pe prima poziție, în funcție de domeniul de activitate și de categoria societății. Cei mai merituoși administratori de firmă vor primi diplome de excelență. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: