Home » Sport » Vitis Șuletea în corzi, după ce a pierdut două puncte la FC 2002 Vaslui

Vitis Șuletea în corzi, după ce a pierdut două puncte la FC 2002 Vaslui

Liderul Ligii a IV-a de fotbal, Vitis Suletea, este la doar două puncte de FC 2007 Gârceni, după ce a remizat cu FC 2002 Vaslui, scor 2 – 2. Șuletenii puteau chiar să piardă, după ce FC 2002 Vaslui a condus cu 2 – 0 până în minutul 65. Lili Moraru a deschis scorul în minutul 44, iar Narcis Solomon majora scorul în minutul 46. Zece minute din repriza secundă au fost însă de vis pentru oaspeți care au reușit să readucă echilibrul pe tabelă. Un jucător de la Vitis Șuletea a fost eliminat în ultimele minute după ce a oprit un jucător al gazdelor care pornise pe contraatac. FC 2007 Gârceni, ocupanta locului doi, a învins cu 2- 1 în deplasare la Sporting Barlad și are 15 puncte. Hușenii reintră și ei în cărți pentru prima poziție, cu 13 puncte și un meci mai puțin disputat.

marcel chiriacMeciul acesta a avut două părți diametral opuse. Prima repriza ne-a aparținut nouă, la fel ca începutul celei secunde. În partea a doua ei au pus stăpânire pe joc, după ce noi am căzut fizic în minutul 60. Ne-au egalat după un șut extraordinar de la 25 de metri, care s-a dus sub transversală. Per total rezultatul este echitabil, chiar dacă mi-aș fi dorit sa câștigăm. Trebuie sa ținem cont că sunt în formă, nu sunt pe primul loc întâmplător. Avem un meci greu și etapa viitoare cu Sporting Bârlad. Anul trecut ne-am bătut cu ei pentru play-off , vrem să ne revanșăm după ce am pierdut atunci în ambele meciuri. Aveam altă echipă, ne-am întărit, suntem mai buni și sperăm la o victorie”, ne-a declarat Marcel Chiriac, președintele FC 2002 Vaslui.

Trei din cele cinci partide au fost amânate datorită condițiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre Juventus Fălciu – Atletic Club Bârlad, Unirea Banca – Multim Perieni și Pajura Huși – Flacara Murgeni. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: