Home » Justitie » Bărbat din Voinești, reținut pentru multiple furturi în Vaslui

Bărbat din Voinești, reținut pentru multiple furturi în Vaslui

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui l-au reținut pe Andrei R. în vârstă de 29 de ani, care a comis la sfârșitul săptămânii mai multe infracțiuni de furt pe raza municipiului Vaslui. Bărbatul domiciliat în comuna Voinești a comis în dimineața zilei de 15 octombrie trei infracțiuni de furt și o tentativă la infracțiunea de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că tânărul a pătruns prin efracție mai întâi în incinta halei Pieței Traian din municipiul Vaslui, iar ulterior, în patru magazine. Din trei dintre acestea a sustras în total 600 de lei. Ieri a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore. Față de acesta se continuă cercetările pentru clarificarea împrejurărilor în care s-au comis faptele.

În cazul în care sunteți victima unui furt IPJ Vaslui vă sfătuiește să anunțați de urgență Poliția. De asemenea, nu atingeți și nu modificați poziția lucrurilor din spațiul respectiv și, pe cât posibil, interziceți accesul altor persoane în câmpul infracțional, întrucât se pot distruge mijloace de probă. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: