Home » Social » Compania GAZ EST, din nou în topurile economice naționale

Compania GAZ EST, din nou în topurile economice naționale

 gaz-est_infoÎn fiecare an, toamna este o perioadă de analiză în sectorul de afaceri, este sezonul evaluărilor și al clasamentelor. Și în 2016, compania GAZ EST se reconfirmă ca barometru al performanței, activitatea sa primind recunoaștere în două topuri naționale importante care reunesc cele mai sonore nume din economia românească.

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri a realizat un clasament de referință pentru mediul de afaceri românesc: Topul Național al Firmelor Private din România – ediția XXIV. Cu această ocazie, sunt recunoscute meritele întreprinzătorilor și sunt promovate cele mai performante întreprinderi ale anului 2015, pe baza informațiilor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului. Astfel, din cele 650.000 de societăți comerciale care au depus bilanțul contabil în anul 2015, în clasamentul național pe domenii de activitate, compania GAZ EST se clasează pe LOCUL 2 după PERFORMANȚA GLOBALĂ.

Un alt clasament care certifică rezultatele economice obținute de GAZ EST în cursul anului 2015 este Topul Național al Firmelor, un eveniment ajuns deja la ediția XXIII, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României. Este un clasament prin care se premiază performanța economică și care se bazează pe criterii legate de spiritul antreprenorial, curajul de a inova și de a investi în inovare și, nu în ultimul rând, comportamentul etic în afaceri. În cadrul acestui top național, GAZ EST ocupă un remarcabil și onorant LOC 3 în domeniul Servicii, grupa Distribuția combustibililor gazoși, prin conducte.

Prezentul comunicat de presă se dorește a fi un instrument de informare cu privire la îndeplinirea angajamentului de bună practică asumat, din 2003, față de abonații GAZ EST. În egală măsură, aceste rânduri sunt un prilej prin care conducerea GAZ EST dorește să mulțumească tuturor colaboratorilor și partenerilor săi pentru relațiile bazate pe respect reciproc, corectitudine și implicare, care au contribuit la obținerea rezultatelor menționate anterior.

Compania GAZ EST își va continua activitatea condusă de același crez: „pentru siguranța și confortul casei tale”, acceptând cu responsabilitate rigoarea și provocările unei activități desfășurate într-un domeniu de interes național, în care performanța este singura carte de vizită.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: