Home » Sport » Real Junior Vaslui a câștigat Turneul de elită de la Focșani

Real Junior Vaslui a câștigat Turneul de elită de la Focșani

Grupa 2008 de la Real Junior Vaslui a demonstrat încă o dată că nu are adversar și a câștigat turneul de elită organizat weekendul trecut de Prosport Focșani. Baza Sportiva Valentino Sports a găzduit dispute ale vasluienilor cu oponenți valoroși de la Academia Gheorghe Hagi Constanta, CFR 1907 Cluj-Napoca, FC Bacău, FC Petrolul Ploiești și Prosport Focșani. La competiție au vrut să participe mult mai multe echipe dar nu le-au primit organizatorii pentru că Academia Hagi nu merge la turnee maraton, vor doar să dispute câteva meciuri cu echipe foarte bune. Meciurile din cadrul turneului s-au jucat în sistem campionat, în conformitate cu prevederile regulamentelor de organizare a Trofeului ,,Gheorghe Ola” (2007), respectiv a Trofeului ,,Gheorghe Ene” (2008). La grupa 2007 meciurile au avut câte două reprize a 25 minute, în sistem de joc 6+1. La grupa 2008 partidele au avut două reprize a 20 minute, în sistem de joc 4+1.

Real Junior Vaslui a cucerit trofeul cu grupa 2008 după ce a învins în toate partidele disputate. A debutat cu brio, scor 2 – 0 cu FC Bacău. La capătul unui meci extrem de disputat a învins și CFR 1907 Cluj Napoca, scor 4 – 2. A mai învins sâmbăta Academia Gheorghe Hagi, scor 5 – 3. Gazdele competiției, Prosport Focșani, au primit și ele o lecție de fotbal de la Real Junior Vaslui, care a învins cu un neverosimil 8 – 1.

Grupa 2007 a acuzat din plin faptul că a trebuit sa apeleze la copii mai mici și nu a reușit sa obțină un rezultat pozitiv.

A fost un turneu de pregătire foarte bun, copiii s-au comportat exemplar și a fost o reușită. Nu s-au acordat premii individuale la acest turneu, însă pot spune că toți au jucat foarte bine. Sunt puține echipe în țară care ne pot pune probleme, cu care să nu începem meciul favoriți. Am jucat la potențial maxim în doar două meciuri, pentru că a intervenit oboseala. Am fost singura echipă care a avut trei meciuri sâmbătă, iar ultimul la ora 20:00 a fost cu Academia Hagi. Ne-am verificat potențialul în vederea participării la faza județeană și sperăm chiar faza zonală de la turneele «Gheorghe Ene» și «Gheorghe Ola». La 2007 nu am putut face o figură mai frumoasă din cauză că ne-au lipsit foarte mulți jucători. Am avut în teren jucători de 2009 care s-au comportat însă foarte bine. Scorurile înregistrate nu reflectă întocmai realitatea din teren, pentru că le-am pus probleme adversarilor”, a declarat pentru Est News Ciprian Amarandei

Din lotul echipei au făcut parte Luca Lungu, Sebastian Roșu, Ianis Podoleanu, Ștefan Amarandei, David Mario, Denis Bulgariu și Denis Amarinei. Antrenorii Ciprian Amarandei și Sorin Tătaru nu s-au putut baza pe sprijinul fotbaliștilor Alexandru Bozian, Matei Adăsliței, Ștefan Nechifor și Alexandru Ciucă. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: