Home » Sport » Ajutor neașteptat pentru fotbalul vasluian

Ajutor neașteptat pentru fotbalul vasluian

consiliul judetean vasluiConsiliul Județean Vaslui a lansat o sesiune de proiecte pentru organizații sportive pentru a finanța nerambursabil diverse activități din județ.

Asociația Județeană de Fotbal Vaslui a aplicat cu proiectul „Prin fotbal ducem sportul în tot județul Vaslui” și a obținut o finanțare de 11.000 lei. AJF Vaslui va folosi această sumă, alături de alți 6.000 lei din vistieria proprie, pentru a cumpără echipamente pentru cluburile din Liga a V-a care au disputat competiția și în sezonul trecut. Licitația a fost câștigată de o firmă de la Buzău, care va furniza în două – trei săptămâni echipamentele de joc.

În perioada următoare căutăm și alte surse de finanțare pentru a sprijini și celelalte cluburi din Liga a V-a, încă șapte. Dacă nu aveam convingerea că putem să luăm pentru toate cluburile, căutam altă variantă. Am hotărât să acționăm ciclic. Vom ajuta pe viitor, de asemenea, cluburile din Ligă a IV-a cu echipamente. La juniori situația e mai delicată pentru că sunt foarte multe grupe și ei oricum de obicei au echipamente. Îi vom sprijini cel mai probabil cu mingi. Vor beneficia pentru început 14 cluburi care vor primi echipament sportiv complet și servicii de inscripționare. Echipele și-au ales deja culorile dorite, mărimile și beneficiarii sunt entuziasmați. Sperăm de la an la an să reușim să convingem CJ Vaslui că avem nevoie de sprijin și este nevoie de sume din ce în ce mai mari. Sperăm să își permită să pună la bătaie sesiuni de proiecte pentru entitățile sportive, iar noi vom aplica de fiecare dată. Cred că vom găsi înțelegere, ne-au fost alături până acum și am fost mereu parteneri serioși pentru autoritățile locale”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: