Home / Administratie / Biroul prefectului, inundat!

Biroul prefectului, inundat!

Biroul prefectului, situat în Palatul Administrativ al județului, a fost afectat de ploile abundente din ultima perioadă, după ce apa s-a infiltrat prin instalația electrică și a curs din tavan pe masa de lucru, o situație similară fiind și în sala de ședințe a instituției.

Ploile abundente din ultima săptămână au afectat și o parte din spațiile din Prefectura Vaslui, după ce apa s-a infiltrat și a curs în unele birouri ale instituției. Cel mai afectat de situație apărută este chiar biroul prefectului, unde apa acumulată pe balconul de la etajul superior a pătruns pe tubulatura instalației electrice și apoi a curs direct pe masa de lucru a reprezentantului guvernului în teritoriu. Femeia de serviciu a intervenit pentru strângerea apei, fiind lăsate și geamurile biroului deschise pentru a preveni formarea mucegaiului.

”Am atenționat administratorul clădirii (n.r.- Consiliul Județean) ca, atunci când vremea le va permite, să intervină și să facă reparațiile necesare. Reprezentanții Consiliului Județean ne-au dat asigurări că vor interveni pentru a preveni astfel de incidente neplăcute”, a declarat subprefectul județului Vaslui, Mircea Gologan.

O situație similară cu cea din biroul prefectului este și în sala de ședințe a Prefecturii Vaslui, unde apa s-a infiltrat prin tavan de pe terasa încăperii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

COVID-19 lovește și sectorul public. Peste 35.000 de bugetari vasluieni vor intra în șomaj tehnic

de Dănuț CIOBANU  Bugetarii de la nivelul județului Vaslui ...

Lucrările de la Centrul Cultural Vaslui sunt în grafic. COVID-19 nu a speriat constructorul

de Dănuț CIOBANU  Lucrările de la Centrul Cultural Județean ...

Coronavirus: Încă 19 persoane infectate în comuna Gârceni

În comuna Gârceni s-au înregistrat 19 noi cazuri de persoane ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: